BRAUNFILD investicije – Šta je to?

braunfild-investicijeBEOGRADMa još jedna ujudurma koju nam uvaljuju ovi proeuropejci. Inače to bi mogli i sami da izmislimo ali nam to sigurno nije interesantno. Investitori se kod nas javljaju u raznim pojavnim oblicima, preko onih koji kupe stare (prethodno pažljivo uništene) firme, zatim prodaju skupo placeve na kojima se te firme nalaze. Njima sigurno ne trebaju kojekakvi stari mlinovi, napušteni hangari i slični objekti koji su odradili svoje. Njima treba PRAZAN PLAC.

Ali ajde, pod idejom da ovi stari objekti ikom trebaju (meni je interesantna arhitektura pojedinih veoma starih privrednih objekata na Dorćolu) javljaju se neki novi tip investitora koji bi želeo da investira i u ovakve objekte. Verovatno su poneki od tih objekata jako lepi i dolaze iz starog doba kad su se takve, namenske, zgrade sidale solidnije i sa jako lepim portalima, i zato će sigurno manje da se ulaže u njihovu izgradnju.

Treba videti kako će se ovo sve odvijati ili je to samo prazna priča jednog besplatnog magazina koga vole svi u Beogradu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s