DRVORED u Bulevaru Revolucije (Kralja Aleksandra) – ECO catastrophy in one great street in Belgrade will be done by authorities

UMESTO DA SE GOSPODINU BRANISLAVU JOVINU DA MESTO U SAMIM NOVINAMA KAO ŠTO JE POLITIKA DA NAPIŠE ČLANAK O OVOJ HOROR TEMI KOJA NAM SE SPREMA OD SAMIH VLASTI BEOGRADA NA ČELU SA GRADONAČELNIKOM KOJI ZNA SVE TRPA SE U SVE, OVOM FINOM ČOVEKU I PRIZNATOM POZNAVAOCU URBANIH PROBLEMA BEOGRADA SE DAJU RUBRIKE ZA ČITAOCE.

Sasvim je jasno zašto, da se pravo mišljenje i u krajnjoj liniji veoma stručno skrajne u stranu. Ko još čita rubrike za čitaoce tipa MEDJU NAMA i slične? Samo oni koji uredjuju blogove kao ovaj, naravno. Na ovom blogu uvek ima mesta z aovako lepo sročena pisma.

HVALA GOSPODINE JOVIN za ovu lepu prezentaciju jednog lepog načina promene drveća iz dalekog nam Pariza.

Dakle sprema nam se horor seča svih drveća u Bulevaru Revolucije (Kralja Aleksandra) bez da se uopšte pita ovaj narod. Nije tačno da su sva drveća trula. To je uopšteno shvatanje koje treba da pripremi narod u Beogradu da je DRVOCID u Bulevaru-već-ko-zna-koga samo normalna stvar. URBANISTIKI NERED koji nama oni predlažu je izgleda samo početak.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s