Nova (stara) američka ambasada će sigurno biti najodurniji objekat u Beogradu

PROŠLO JE DUGO VREMENA OD KAD JE OVA DRŽAVA USTUPILA VELIKI PLAC ZA BAGATELU AMERIČKOJ DRŽAVI DA TU SAGRADI SVOJU NOVU AMBASADU. TAJ PLAC JE PRODAT BUDZAŠTO IAKO OVAJ KRAJ (DEDINJE) TRADICIONALNO IMA VISOKE CENE. ZAŠTO JE TO BILO TAKO NIJE JASNO OSIM ŠTO VEROVATNO OVA ULIZIČKA VLAST TO RADI S ANEKOM NAMEROM.

OVAJ OBJEKAT OSIM ŠTO ĆE BITI AMBASADA BIĆE I NAJVEĆI ŠPIJUNSKI CENTAR AMERIKE NA BALKANU I U OVOM DELU SVETU. ZAŠTO SMO PRISTALI NA TO NIJE NIKOM JASNO. MOŽDA JE JEDINO JASNO MINISTRU ODBRANE KOJI SVE SIMBOLE SVOJE VOJSKE PODREDUJE AMERIČKIM STANDARDIMA PA JE ETO IMAO RAZUMEVANJA I Z ANSIKU CENU PLACA ZA SVOJE AMERE.

OSIM ŠTO JE TO TIPSKI PROJEKAT AMERIČKIH AMBASADA PO CELOM SVETU OVAJ OBJEKAT JE I TIPSKI PO IZGLEDU. LIČI NA NEKO UTVRDJENJE SA AMERIČKOG DIVLJEG ZAPADA IZ KOGA SAMO ŠTO NE ISTRČE PLAVE BLUZE NA ČELU SA DŽONOM VEJNOM. MI SMO VALJDA TI INDIJANCI KOJI OKRUŽUJU TVRDJAVU PA ETO ONI JADNI GRADE TAKAV TIP OBJEKTA. RUGOBA NAD RUGOBAMA KOJOJ NIJE DOVOLJAN NI OVAJ LEPI PRIKAZ NA SUNCU SA DRVEĆEM OKOLO I VESELIM PROLAZNICIMA. INAČE JASNO JE ZAŠTO SU AMERI POBEGLI OVAMO NA DEDINJE JER IM JE DOSTA VEĆ SVAKOG KOME SE NE SVIDJA AMERIČKA SPOLJNJA POLITIKA PREMA NAMA. TAMO U KNEZA MILOŠA ZARADE I PO NEKU VATRICU I CIGLICU A OVDE JE TO MALO TEŽE, SIGURNO ĆE PRILAZ OVOJ NOVOJ AMBASADI BITI OTEŽAN TAKO DA MOGUĆNOST NEMIRA I IZRAŽAVANJA NEZADOVOLJSTVA BITI SVEDENA NA MINIMUM. ŠTA ĆET EKAD IMATE GLUPU VLAST KOJA POMAŽE NEPRIJATELJIMA OVE DRŽAVE NA SVAKI MOGUĆI NAČIN DOK ONI ROVARE NESMETANO PREKO SVOJIH PLAĆENIKA.

SMEŠNA JE IZJAVA AMBASADORKE DA JE IZGRADNJA OVOG UTVRDJENJA SA DIVLJEG ZAPADA NA NEKI NAČIN POSVEĆENO UTVRDJIVANJU ODNOSA IZMEDJU AMERIKE I SRBIJE, I DA JE TO KAO NEKI SIMBOL PRIVRŽENOSTI AMERIKE SRBIJI. TO SU GLUPOSTI ZA BUDALE I PLAĆENIKE.  SRBIJA SA NJIMA VIŠE NIKAD NIJE PRIJATELJ A POGOTOVU NE POSLE IZGRADNJE OVAKO RUŽNE UTVRDE KOJA IZNUTR AIZGLEDA KAO ZATVOR SA MAKSIMUMOM SIGURNOSTI IZ NEKIH DOBRIH AMERIČKIH SERIJA.

Koliko je to plac i koliki je to objekat i koliko je ružan možete sagledati iz slike i prikaza sasvim gore. Zaista ogroman plac prodat za jeftine pare jednoj državi koja je prvo bacila bombe na taj plac i objekat koji je tu postojao. ZAISTA VELIKA SRAMOTA hvaliti se preko novina o početku gradnje jednog centra za obaveštavanje nato pakta i ostalih prljavih institucija te nakaradne države. No ta država zna sa Srbima da postupa kako treba – PREKO ZELENIH NOVČANICA – i tu prestaje svaka žalopojka na ovo ili ono. ZATO JE VALJDA I AMBASADA PROGLAŠENA ZELENOM AMBASADOM, verovatno što je u najlepšem zelenilu na Dedinju. ZELENA je možda i zato što je uništeno toliko zelenila i ekologije da bi se izgradila, šta li. Impresivno je koliko mediji pridaju značaja podizanju ove rugobe, potpuno neopravdano.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s