Seča platana (ničim izazvana) ide danas pod okriljem potkupljive gradske vlasti na čelu sa gradorušiteljem Draganom Djilasom ljubiteljem betona (osim Ramba Amadeusa)

SIGURNO ĆE OVA AKCIJA jkp “gradskog sivila” NARUŠITI KOMPLETAN IZGLED GRADA. SVAKA ČAST I NJENOM DIREKTORU KOJI JE Z AMENE OD DANAS MINORNA I BEDNA LIČNOST OVOG GRADA. SVAKA ČAST I DRAGANU DJILASU KOJI AMINUJE OVE AKCIJE BEZ PITNAJA GRADSKE VLASTI I BEZ SAUČESTVOVANJA CELOKUPNE JAVNSOTI KOJA JE PROTIV OVOGA.

BEOGRAD NE SAMO DA JE BEZ ARHITEKTURE VEĆ JE I BEZ ZELENILA I DRVEĆA. OVO JE SAMO JOŠ JEDNA POTVRDA POSTOJANJA PRVOBITNE AKUMULACIJE PRIMITIVNOG KAPITALIZMA KOJII GAZI SVE TRADICIONALNE STRUKTURE OVE NAPAĆENE SRBIJE.

GRADSKA VLAST KO GOD DA JE U NJOJ IMAĆE OVO NA SAVESTI. DRAGANA DJILASA ĆEMO SPOMINJATI SADA KAO ČOVEKA ZA VREME ČIJE VLADAVINE JE POSEČEN NAJSTARIJI DRVORED U BEOGRADU. DŽABA MU I GRADNJA ONOG PROPALOG MOSTA PREKO ADE.

SVE U SVEMU KRAH NORMALNOG OPHODJENJA LJUDI PREMA SVOJOJ BAŠTINI, OVOM STAROM I VOLJENOM DRVOREDU U BEOGRADU. KAŽU DA SVAKOM SEČOM SVAKOG STABLA UNIŠTAVATE I JEDAN ŽIVOT. TO JE ONDA STVARNO GENOCID NAD DRVEĆEM – DRVOCID – JEDINI TAKAV U SVETU.

PLAĆENIČKA VLAST GRADA BEOGRADA NIJE SE NI POTRUDILA DA SPREČI OVO. NE POSTOJE ČAK NI ZELENE PARTIJE U OVOM GRADU. NE POSTOJE NI AKTIVIST KOJI BI TREBALO DA SE POBRINU ZA OVO.

POSTOJI SAMO JEDNA OGROMNA RAVNODUŠNOST GLUPE MASE GLASAČA KOJA ĆE I OVO DA ZABORAVI KAD BUDE IDUĆI PUT NEKIH GLASANJA PO GRADU I SRBIJI. GLASAČI ZAPAMTITE, OVO JE MASLO VAŠE OMILJENE PARTIJE DS. OVO JE JEDNA UJUDURMA PROTIV NAŠEG LEPOG GRADA I ČISTOG VAZDUHA ORGANIZIRANA NA NAGOVOR KRUPNOG KAPITALA A SVE TO U ORGANIZACIJI demokratske stranke.

Drugi gnusan članak iz novina u kome se vidi sav “sjaj lika i dela” našeg nazovi gradonačelnika. GRADONAČELNIK SAMO PERE RUKE OD OVOG POSLA IZJAVOM DA SU “MIŠLJENJE DALI STRUČNJACI”. No ti “stručnjaci” iz jkp “gradskog sivila” su i učestvovali u uništenju tog drveća pa samim tim i čudi ova bolesna izjava olako data od našeg sadašnjeg gradonačelnika koji će, već sam rekao i ponoviću, ostati upamćen kao gradonačelnik koji je dozvolio seču drveća okarakterisanu kao drvocid.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s