Oronule fasade su ruglo vlasti a ne Beogradjana

Njihov stav da su privatizovani stanovi istovremeno uslov i da je fasada VLASNIŠTVO STANARA ZGRADA je GLUPOST koja nema merljivost, u prevodu jako velika glupsot.

IPAK SU FASADE NEŠTO ŠTO PRIPADA SVIMA NAMA ALI TO AKTUELNA SRPSKA VLAST NA ČELU SA “ČISTAČEM” SRBIJE NE VIDI I USTVARI, BOLEJ REĆI, NEĆE DA VIDI. ONIS E ČVRSTO DRŽE “ZAKONA” ALI SAMO U OBLASTIMA KOJE IM ODGOVARAJU, DOK U NEKIM DRUGIMA OBLASTIMA UOPŠTE NE POŠTUJU ZAKON. UPRAVO TO JE RAZLOG ŠTO SE OVO DOGADJA, NAKARADNI ZAKON O PRIVATIZIACIJI STANOVA IZ NEKIH PROŠLIH VREMENA PROTIV KOJIH SU SE OVA VLAST NEKAD TOBOŽE BORILA SAD GA ČUVA. IRONIJA JE TO KOJA SE VIDI JER SU FASADE OGLEDALO VLASTI A NE SUGRADJANA KOJI ŽIVE U TIM ZGRADAMA.

To bi bilo sve u redu ali ponekad se pitam da li vlasnici nekih od tih ocvalih lepotica malo ne preteruju? Setimo se samo pokvarenog vlasnika kuće u Siminoj koji je sad sačekao i napravio ružnu repliku svoje prethodne zgrade? Da i ovi vlasnici ne čekaju da se zgrade sruše da ne bi onda napravili neke rugobe namesto rugoba? Ima tu i medju njima vlasnika koji živ eu ogromnim svojim zapuštenim zgradama a negde tamo u ostalom svetu su njihovi rodjaci koji imaju dosta para a li neće da pomognu. Večna srpska tema!

SEBIČNOST!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s