ATOMSKI PREPOROD Objekti koji vam mogu doći glave

Kakva horor koještarija. ATOMSKE CENTRALE u Srbijici? U ovakvoj maloj Srbijici bi se dve centrale bukvalno dodirivale. Jedna ružna koještarija i ujudurma atomskog lobija u Srbiji koji se razgalamio na ovm tekstu da se čuje sve do Pirota. ATOMSKI LOBI se uvek razgalami kad se u nekoj državi priča o nedostatku energije. Momentalno je ova nakaradna vlast počela i tu temu i naravno eto ti odmah ATMOSKOG LOBIJA. To je jedna šaka jada od ljudi koji se krijju u senci i sigurno bi nam prodali prljavu američku tehnologiju. amerikanci su se već pokazali u širenju atomske energije kroz ozračene bombe koje su nam poslali radi podizanja demokratske svesti u Srba. Demokratiju nisu uspeli da nam uvezu ali su nam ostavili gomile i gomile ozračenih bojevih glava po celoj teritoriji, najviše na Kosovu, naravno. I na sve to treba da razmišljamo i o ATOMSKIM ELEKTRANAMA.

Čak veoma bezdušno i bestidno pravdaju te svoje projekte kako ej ta energija jeftina i tako dalje. STVARNO O JEFTINOĆI NE TREBA DA NAM PRIČAJU jer ne mogu da zamislimd a bi EDB jednog dana nakon otvaranja ATOMSKE sniio cenu elektrike jer je, Bože moj, atomski kilovat mnogo jeftiniji. DAJTE MOLIM VAS!!

OVO SVE JE JDNO BESTIDNO OGLAŠAVANJE ATOMSKOG LOBIJA KOJI NIKAD NE SPAVA JER SU TI OBJEKTI JAKO SKUPI I NA NJIMA SE ZARADI LEPA PROVIZIJA. O SAMOJ ARHITEKTURI NEMA NI GOVORA. JESTE DA JE NJIHOV OBLIK INTERESANTAN, OBLIK HIPERBOLIČNOG PARABOLOIDA JE UVEK INTERESANTAN, ALI PRIZNAJTE DA BISTE VOLELI DALEKO DA ŽIVITE OD NJEGA?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s