Adaptacija kojom ste izgubili balkon ili terasu ili šta god da je to

VEOMA VEOMA VEOMA SKROMNA ADAPTACIJA ovog stana a postavljena u novine kao da ima neki domet, to nam upravo govori u kavom vremenu živimo. ŽIVIMO U VREMENU OSREDNJOSTI I RECIKLIRANIH TEMA.

Dakle ko bud epažljivo gledao ovo nazovi rešenje adaptacije ovog izuzetno velikog stana primetiće da

ARHITEKTA SKORO NIJE URADIO NIŠTA.

Sadržaji su bukvalno prepisani i samo napravljen neki raspored stolica i kreveta i ormana. SVE PROSTORIJE SU ZADRŽALE SVOJE NAMENE. Samo je jedna terasa izgubila svojun amenu (smešno je da vlasnik stana pristane da izgubi terasu i dobije neku bednu sobicu a ogromne sobe ne pretrpe izmene). Ovde je zaista puno toga smešno ali to je objavljeno u novinama kao uspešna adaptacija. Ovo je nažalost jedna osrednja adaptacija jednog luksuznog stana (ne znamo da li je ovde u Srbiji) ali ta osrednjost je pomogla da ovakva glupsot stigne do novinskog papira.

PAPIR TRPI SVAŠTA, kako onaj papir tog arhitekte ili arhitektice, tako i onaj novinski papir. Na kraju mi čitaoci mislimo da ova adaptacija nešto vredi kad se našla u novinama. NARAVNO DA NE VREDI NIŠTA ali se našla u novinama po principu daj šta daš. Kad si klumnista u nekim novinama valjda treba da imaš neki nivo. U POLITIKINOM dodatku izgleda tog nivoa nema. Šta fali što za njih piše i Mihajlo Mitrović kad u drugim svoim dodacima objavljuju gluposti kao što je ova. Gospodine Mitroviću zar niste videli ovu glupost u istim novinama za koje pišete i vi?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s