Štedljive zgrade ali ne štede prirodne resurse

PRIMER “ŠTEDNJE” ENERGIJE U OVOM SLUČAJU JE GNUSAN. JEDNOJ JEDINOJ, VEOMA RUŽNOJ ZGRADI U BEOGRADU DATA JE MOGUĆNOST DA IZRABLJUJE GEOTERMALNI IZVOR U GRADU. DAKLE SVI MI OSTALI SMO ISKLJUČENI IZ TOGA I TO JE JAKO SEBIČNO I GNUSNO. ŠTEDNJA JE U SMISLU DA OSTALI NE DOBIJU. UŠTEDELI SU NA NAMA OOSTALIMA.

Koliko vas samo sanja da ima zgradu koja troši geotermalni izvor? Zamislite dugotrajno korišćenje tople vode iz utrobe zemlje samo za vašu lepu privatnu kućicu? Ne gospoda gradski oci iligradskilopovienergije su izmislili novi način “uštede” energije a to je da nam preotmu geotermalne izvore i njima snabdeju neke svoje zgrade. Dokle ovako?

Ova bestidna akcija je još i javno obelodanjena kao štednja energije?! Naravno Srbin je lud, to kaže Bora Djordjević ali da je ovoliko lud to nisam ni pretpostavio. Ovaj članak javno pokazuje dokle ide njihova samovolja u odlučivanju o prioritetima u ovom gradu. Treba im stati na put i zabraniti dalju zloupotrebu ovakvih geotermalnih izvora po gradu Beogradu. Ovakvu sebičnost treba sprečiti odmah i sada.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s