RAVNI KROVOVI opet u našem gradu

EKIPA OVOG BLOGA ČESTITA OVOJ FIRMI NA USPEŠNOJ PRODAJI ONIH STANOVA ISPOD ZADNJE (RAVNE) PLOČE U NASELJU KAO NEGDE NA AMERIČKOM JUGU DOK POTENCIJALNIM KUPCIMA ŽELIMO DA SE “PROSVETLE” I ODUSTANU OD KUPOVINE STANOVA “POD ZADNJU PLOČU”. Ko to uradi naravno da je gluplji od onoga ko je prodao.

Razloga ima više ali ponavljam da je onaj najvažniji da materijali u Srbiji nisu takvi da mogu da izdrže razlike u temperaturi od -20 do +40 stepeni Celzijusa. Sve bajke koje će vam pričati proizvodjači materijala su LAŽ! Postoji samo jedan tip krova koji prevazilazi sve probleme a to je

KOS KROV

HVALA MU!

Ko ne shvata da je kosi krov njegovo visočanstvo u ovim našim balkanskim krajevima on ziasta ne zaslužuje da se bavi arhitektonskim zanatom na svim nivoima. Ako vi kao izvodjači radova vidite projekat da ima ravan krov slobodno ga promenite u toku gradnje, po tom pitanju uopšte nemojte da poštujete arhitekte jer postaviti ravan krov znači mučenje za one porodice koje će da žive ispod te zadnje ravne ploče. Čitajte u novinama i gledajte na televiziji kako pogubno na tu vrstu krova deluju ove velike kiše.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s