NARUŽITELJI lepih fasada – Urbani masovni zločinci

NARAVNO DA JE OVO BLOG O ARHITKETURI ILI IZGRADJENIM OBJEKTIMA BEOGRADA I SRBIJE. ISTOVREMENO OVO JE BLOG O ONIM LJUDIMA KOJI KVARE SVOJ GRAD. MEDJU PRVIMA TU SU ARHITEKTI I URBANISTA A NA ZAČELJU SU MARGINALNE GRUPE KOJE NARUŽUJU SVOJ GRAD BOJAMA U SPREJEVIMA. TO JE OTPAD OVOG GRADA KOJI NIJE SEBE UGRADIO U NEKI ISTINSKI PROJEKAT VEĆ NALAZI SBE PO GRADSKIM ULICAMA I ČISTIM FASADAMA KOJE ONI DOŽIVLJAVAJU KAO TABLE Z APSIANJE. KAD VEĆ NISU U ŠKOLI MOGLI DA NAUČE D APIŠU SAD IM SE PRUŽA PRILIKA DA PIŠU PO FASADAMA ZGRADA, ONOM NAJSVETIJEM U ARHITEKTURI, LICEM ZGRADE.

Što je najcrnje ili najsmešnije naružitelji se sami potpisuju.

Najpoznatije organizacije naružitelja fasada su

MLADI LDP

CRUŽOK

Svi ostali pripadaju nevažnim organizacijama. Ove dve se prosto “bave” naruživanjem fasada, to je njihov i posao i zadovoljstvo. To su NARUŽITELJI BEOGRADA. Ljudi koji direktno stvaraju osećaj ružnoće u svom gradu, dakle i oni prolaze pored svojih zapisa i zadovoljni su očigledno. To je jedna banda opakih stvorova kojima nije mesto ovde u Beogradu a ako i jeste ako ih iko ikad uhvati onda bi ih trebalo naterati da obrišu sve što su uradili. ALA BI TU BILO POSLA!

Čudi i ova organizacija Mladi LDP. Po njihovim grafitima ili ružnim izjavama očigledno se radi o članovima te partije koja priznaje samostalno Kosovo, koja se miri i liže sa svima koji nisu Srbi i tako dalje. Njihov jezik pljuvanja po crkvi je očigledan. Dakle zašto se neko ne zapita ko to radi kad se već potpisuje i kazni ih?

Leave a comment