Država školuje mnogo intelektualaca (po nakaznom listu BLIC)

Знам, рећићете овај чланак не припада овде, али грдно се варате. ОВАЈ НАКАЗНИ ЧЛАНАК ИТЕКАКО ПРИПАДА ОВДЕ. Објављен је у наказном листу БЛИЦ, гласилу немачке владе, иначе листу који излази у Србији али који је константно против свих важнијих српски институција и вредности. У овом одвратном чланку можете сазнати шта вас чека кад Србија (икад) приступи тој наказној творевини названој еуропска унија. Чека их само стваранје 5% интелектуалне елите, као у доба Адолфа Хитлера.

Замислите какву наказну идеју предлаже овај лист. Стварати смао 5% интелектуалаца јер, наводно, само толико треба привреди. По тој логици АРХИТЕКТЕ не требају привреди уопште. Кад је ико икада добио стипендију неке фирме, из чисте привреде не пројектантске, као архитекта у данашње време? Тај нека се јави одмах овом блогу и Просторном Активисти на мејл.

Леп индикативан чланак о томе како се интелектуалци тетирају у тој еуропској унији “која нема алтернативу”. После читања овог наказног чланак питам се где су оне невладине организације да осуде овакво хушкачко писање против интереса Србије јер је ово један веома фашистоидан и ступидан чланак у исто време.

Поистовећивати потребе привреде и школовање будућих стручњака је тотална ступидарија којим се иначе одликује овај лист и ХВАЛА му због тога јер овакви блогови живе од тих дебилних чланака какв је и овај из листа БЛИЦ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s