(Turbofolk) zgrada (turbofolk) televizije PINK

KADA BIH SADA POCINJAO SA OVIM BLOGOM ILI SAJTOM ILI STA GOD VEC OVO BILO, POCEO BIH SA OVOM ODURNOM ZGRADOM. TO JE ZGRADA VANZEMALJAC U PRAVOM SMISLU RECI. ONA JE JEDNOG DANA ATERIRALA NA LEPO REZIDENCIJALNO MESTO MESOGRADA ZVANO KAO DEDINJE I OSTALA TU DA “SMRDI” GODINAMA.

Ova zgrada je kasnije bila i jadni “uzor” arhitektama ljubiteljima oblaganja fasada svakojakim vrstama ploca i plocica, u ovom slucaju veoma sumornim metalnim plocama. Ova rogobatna zgrada je i medju prvima postavila na pijedestal kruzni krov o cemu me vise mrzi i da pricam.

Ukratko, ova zgrada je odurna po svim segmentima. Fasada koja nije fasada, sumorni tonovi, kruzni krov i opsti izgled koji se ne uklapa u okolinu rezidencijalnog stanovanja. Ovakav objekat vise ide uz neka skladista i nekakve sajamske sadrzaje nego uz televijski sadrzaj. Mozda bi i isla uz neki horor film ali sigurno ne uz lepo, ovim naruseno, Dedinje. veoma sam kivan na opstinare Savskog Venca koji su dozvolili ovakav objekat da tu ostane. No ta opstina je poznata po potkupljivosti inace kako objasniti onolike nadzidane zgrade na tom famoznom Dedinju bez dozvole?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s