Pumpa LUKOILA u Zemunu podizana mesecima bez dozvole (gde ste gospodine Duliću i vaš pravni sistem?)

Lukoil mesecima bez dozvole gradi pumpu

M. Leskovac | 17. 08. 2010. – 00:02h | Komentara: 41

Na Trgu Branka Radičevića u Zemunu, „Lukoil Beopetrol“ već mesecima gradi benzinsku pumpu za koju nema građevinsku dozvolu. Građevinska inspekcija u nekoliko navrata izdala je rešenje o zabrani radova, a poslednje pre desetak dana. Međutim, od pre nekoliko dana traka kojom je inspekcija zapečatila gradilište je sklonjena, a radnici su nastavili radove.

Divlja gradnja pumpe počela je još krajem prošle godine, kad . . . . uostalom celi članak pročitajte

OVDE U LISTU BLIC

Ovaj članak i diskusiju inicirao je stalni čitalac ovog bloga koji je i njabolji njegov saradnik. Dakle još jedna divljačka akcija kaubojskog urbanizma u Beogradu i šire, čak u Zemunu. PUMPA PODIZNAA MESECIMA BEZ DOZVOLE! Kakav lep primer samovolje vlasti i neažurnosti gradjana (naš saradnik je svetli primer). Gradjani, gradjani i sugradjani, to je jedan deo javnosti koji je potpuno zamukao i postao plašljiv deo Srbije i Srba. Ljudi koji žive u odredjenim delovima gradova gde se vrše ovakve bedastoće treba a imaju više volje i želje da spreče nešto nego da samo gledaju i pasivno prihvataju promene životne sredine oko sebe. Malo više učestvovanja u opovrgavanju ovakvih ludorija “demokratskih” vlasti po Srbiji i mi bi imali lepšu životnu sredinu. OVAJ BLOG OSUDJUJE PASIVNOST GRADJANA I POTKUPLJIVU VLAST ZEMUNA KAO JEDNOG DELA GRADA BEOGRADA ZA KOJI MENE VEZUJU LEPE USPOMENE. GADE MI SE I GRADJANI KOJI NE UČESTVUJU U OBARANJU OVAKVOG RUŽNOG OBJEKTA I ISTOVREMENO SE GNUŠAM VLASTI TOG ZEMUNA KOJA SE PONAŠA KAO SILEDJIJA I PROTIV SEBE. NA SLEDEĆIM IZBORIMA JE TREBAKAZNITI!

ТАКОЂЕ ТРЕБА ПРОПИТАТИ ГОСН ДУЛИЋА, ЧОВЕКА КОЈИ ЧИСТИ СРБИЈУ А НЕ ВИДИ ШТА МУ СЕ РАДИ ПРЕД НОСОМ, КАКО ТО ДА ОВДЕ НЕМА РЕГУЛАРНЕ ДОЗВОЛЕ ЗА ГРАДЊУ? А О ГОСН ЂИЛАСУ ДА НЕ ПРИЧАМО, ЧОВЕК СЕ СВУДА ПЕТЉА КАКО ТО ДА НИЈЕ ОВО ПРИМЕТИО? ЗАР УВЕК НА КРАЈУ ТРЕБА ДА СЕ ОГЛАСИ И ПРЕДСЕДНИК ДРЖАВЕ ДА БИ НЕШТО БИЛО РЕШЕНО? ГОСПОДИН ГРАДСКИ АРХИТЕКТА ЋЕ СИГУРНО РЕЋИ ДА ОВО НИЈЕ У ЊЕГОВОЈ НАДЛЕЖНОСТИ  ЗАР НЕ? ОНАЈ ГРАДСКИ МЕНАДЏЕР ЋЕ ВЕРОВАТНО СТОПАМА ГОСН ЂИЛАСА И ТАКО ДАЉЕ И ТАКО ДАЉЕ А ПУМПА УСРЕД СТАРОГ ГРАДСКОГ ЈЕЗГРА ЗЕМУНА….ДА ПОНОВИМО 4 ЈАХАЧА АПОКАЛИПСЕ ОДГОВОРНИХ ЗА ОВОУ НЕПОДОПШТИНУ

МИНИСТАР ЗА ПРОСТОРНО ПЛАНИРАЊЕ, ГРАДОНАЧЕЛНИК БЕОГРАДА,

ГРАДСКИ АРХИТЕКТА И ГРАДСКИ МЕНАЏЕР

JOŠ JEDAN BOLESTAN PRIMER UZURPIRANJA STARIH GRADSKIH JEZGARA PO SRBIJI I JOŠ JEDAN PRIMER JAVAŠLUKA URBANISTIČKIH INSTITUCIJA I ZAVODA ZA ZAŠTITU SPOMENIKA. JAVAŠLUK OVIH INSTITUCIJA SE OGLEDA UPRAVO NA OVAKVIM PRIMERIMA. DA VIŠE PAZIMO I ONI IZ VLASTI I MI IZ NARODA DO OVOGA NE BI DOŠLO.

Браћо РУСИ мало га претерасте а?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s