Što je ministru milo to mu se i snilo

UPRAVO TAKO, KAO SE MINISTRU SNILO ETO NAMA SLEDEĆEG DANA OGLASA ZA OVAJ MONSTR PROJEKAT U STILU NEKE SILIKONSKE DOLINE SRBIJE I TO NA NEKOM PRAZNOM LEPOM PLACU NA NOVOM BEOGRADU PUNOM ZELENILA.

KONKURS JE OTVOREN I TO JE BITNO, OSTALO NIJE VAŽNO, NA PRIMER KOJOJ NAUCI ĆE TO DA SLUŽI, NEKOJ NADRILEKARSKOJ PARANAUCI, JER SVI PRAVI NAUČNICI JOŠ U AKADEMSKIM PELENAMA POBEGOŠE SVUKUD PO SVETU OD OVE “DEMOKRATSKE” VLASTI. NO VAŽNO JE DA JE KONKURS OTOVREN I DA SE MINISTRU SNIO OVAJ OBJEKAT. POŽELELI BISMO DA SE MINISTRU JAVE U SNU I NEKI DRUGI POTREBNI OBJEKTI OVOM DRUŠTVU. OČIGLEDNO JE, OBJEKTI KOJI ĆE BITI GRADJENI PO SRBIJI MORAJU PRVO DA SE JAVE U SNU NEKOM MINISTRU I TEK ONDA ĆE BITI IZVEDENI. ČEMU LI SLUŽE ONDA SVE ONE FIRME KOJE SE BAVE URBANIZMOM I ZAŠTO OVAJ OBJEKAT NIJE SANJAO MINISTAR ZA EKOLOGIJU I PROSTORNO PLANIRANJE? ČOVEK VEORAVTNO SANJA NOVO ČIŠĆENJE SRBIJE I OVAKVI SNI NISU NJEGOV DOMEN.

ŠTA LI SANJA ONDA VELIMIR ILIĆ ILI PALMA ILI ALEKSANDAR VUČIĆ? POD HITNO BI TREBALO ISPITATI NJIHOVE SNOVE JER SE TAMO MOŽDA KRIJU NEKI OD VAŽNIJIH OBJEKATA SRBIJE.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s