KAVKAZ d(e)o Taš-majdana – Insanity is all around us Serbs

Azerbejdžan ponudio Beogradu dva miliona evra za sređivanje centralnog gradskog parka. Uslov da njihov pokojni predsednik Gajdar Alijev dobije bistu

Koještarija ali za ovu gladnu i halapljivu vlast ovo je interesantno. Doći do para makar i preko leševa, literarno rečeno. Ovo je idealna prilika da u ispražnjenu kasu (mnogo su razdelili medjusobno) uknjiže dva miliona evra!?

Inače smatram da za sredjivanje ovako lepog parka i nije poptrebno toliko. Tako da je zahtev ove države odmah bespredmetan. Dalje mislimd a je držanje bista u tom parku neprimereno samoj temi tog parka. Biste se po pravilu drže na Kalemegdanu i po drugim parkovima, Tašmajdan je tu izuzetak. Do sada ga se sećam samo kao parka za decu i šetnju odraslih a bogami nekad je bilo i lepe noćne zabave. Sada je to jedan dosta tmuran noćni park i samo još fali da vas posmatra neko stran kao što je Gajdar Alijev, a nisam siguran da nije učestvovao u sufinanciranju naše polu-braće šiptara i Srba-muslimana iz Bosne. Sve to treba da budu pitanja za gradsku  (potkupljivu) vladu i treba da bude stvar javnosti one stručne, blogerske i narodne.

PARK TAŠMAJDAN JE JEDNO VELIKO LEPO MESTO ZA ŠETNJU, SPORT, ODMOR, LJUBLJENJE I GRLJENJE I ZABAVU I NE TREBA DA NAS IZ MRAKA POSMATRAJU SUMNJVI PREDSEDNICI DALEKIH NEPOZNATIH DRŽAVA.

Kao krajnji kompormis ja bih azerbejdžanskim vlastima ponudio da se u parku nalazi velika pomen ploča od najskupljeg mermera iz Italije na kojoj bi pisalo (ćirilicom i njihovim pismom) da se SRPSKI NAROD ZAHVALJUJE AZERBEJDŽANSKOM  NARODU  ZA UREDJENJE NAJLEPŠEG PARKA U BEOGRADU. To je sve što mi treba njima da ponudimo. To donekle odgovara istini. Nije Gajdar dao te pare nego narod Azerbejdžana. Naravno treba izbeći i njihove šeme uredjenja parkova koje su po malo kičerajske i podredjene islamskoj veri.


Inače kompletni tekst uz gornji naslov pročitajte

ОВДЈЕ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s