BRANISLAV JOVIN u akciji kao pravi aktivista – Great Serbian architect in action

I JEDAN MANJE POZNATI ANONIMAC PRIČA GLUPOSTI NA ISTU TEMU

 

 

ДА, да, да господин БРАНИСЛАВ ЈОВИН полако прераста у архитектонског активисту који наравно има више простора у медијима јер је познати архитекта и он то веома правилно користи, НЕ ЗЛОУПОТРЕБЉАВА то што је познат. Човек по мени јако скроман, духовит и надасве пун података о прошлим животима овог града кад су комунистичке власти имале више слуха за развој града и акд се слушала реч УРБАНИСТА И АРХИТЕКАТА па тек онда доносили планови.

ДАНАС ЈЕ ТО МАЛО ДРУГАЧИЈЕ, ПРВО СЕ ДОНЕСУ ПЛАНОВИ, ПОЧНЕ ГРАДЊА А ОНДА СЕ ПИТАЈУ АРХИТЕКТИ ЗА НЕКЕ СИТНЕ ПРОБЛЕМЕ. ЈЕДНО ВЕОМА ВЕЛИКО ВРЕЂАЊЕ ГРАДИТЕЊА ОВОГ ГРАДА И СВЕ ТО У РЕЖИЈИ ВЛАДАЈУЋИХ СТРУКТУРА ГРАДА КОЈЕ СУ ПОД ПАТРОНАТОМ ОМРАЖЕНЕ ЛЕВИЧАРСКЕ ПАРТИЈЕ ДС (подвучено жутим). ПРАКТИЧНО НАМА КОМПЛЕТАН ЖИВОТ ВОДИ ЈЕДНА ПАРТИЈА И ТО У СВИМ ОБЛАСТИМА ПА И У АРХИТЕКТУРИ.

ГАЗДУЈУ НАШИМ ГРАДОВИМА КАО ДА ЈЕ ТО ЊИХОВА ПРЋИЈА, НЕ ПИТАЈУ НИКОГА И НИКАДА И НИ ЗА ШТА. СВИ МИ СМО ЗА ЊИХ САМО ГЛАСАЧКА МАШИНА И ИЗГЛЕДА ДА ЈЕ ТО ЈЕДИНИ МОМЕНАТ КАД БИ МОГЛИ ДА ИМ ДОСКОЧИМО. АЛИ ОВАЈ НАРОД ЈЕ ЧУДО, ЋУТИ И ЋУТИ И ЋУТИ САМО

ГОСПОДИН БРАНИСЛАВ ЈОВИН ИМА М . . АЛО ВИШЕ ИДЕЈА

ОД НАС ОСТАЛИХ И ТО ЈЕ ДОБРО. ДОБРО ЗА БЕОГРАД ДОБРО И ЗА СРБИЈУ. ГОСПОДИНЕ ЈОВИН ХВАЛА ЗА ОВЕ ЛЕПЕ ТЕКСТОВЕ ПА И АКО ИЗАЂУ У РУБРИКАМА КАО ШТО ЈЕ “МЕЂУ НАМА” У ПОЛИТИЦИ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s