DORĆOLSKA MARINA – ko li je vlasnik pitanje je sad?

Сви су умешани у продају ДОРЋОЛСКЕ МАРИНЕ чак и мој мачак који има највише права на то јер тамо иде на пишање и остале ствари. Иначе јадни малак не зна шта то значи ПРЉАВИ ГРАЂЕВИНСКИ ПОСЛОВИ. Он јадан мисли то је зато што су грађевинци прлјави од псола, не зна да они могу да запрљају и своје карактере и то дебело. Он у свом малом мачећем мозгу нема појма о великом свету около њега, као и ми сви остали, али трудимо се да сазнамо колико је наша власт града прљава и огрезла у корупцију. Они мисле да смо ми глупи кад кажу да инвеститори не долазе у Србију због кризе и многих административних препрека. ТО ЈЕДНОСТАВНО НИЈЕ ТАЧНО!

ИНВЕСТИТОРИ НЕ ДОЛАЗЕ ОВДЕ ЈЕР ИХ ЧЕКА МНОГО ПРОВИЗИЈЕ ДА ПЛАТЕ НАШИМ ДРАГИМ ПОЛИТИЧАРИМА ИЛИ ЧАК ПОЈЕДИНИМ АНОНИМЦИМА. ТАКО СЕ ДОГОДИ И ОВА УЈУДУРМА ДА НИ САМОЈ ВЛАСТИ НЕ ОДГОВАРА ДА РАЗМРСИ ТО КЛУПКО ВЕЋ ПУШТА ОВАКВЕ БЕСМИСЛИЦЕ. АЛИ ТО ЈЕ ДЕО ЦИРКУСА ЗВАНИ ИЗГРАДЊА ЈЕДНОГ ГРАДА. ТО У КРАЈЊОЈ ЛИНИЈИ И ОДРЕЂУЈЕ И ИЗГЛЕД НАШЕГ ГРАДА КОЈИ ПОЧИЊЕ ДА ЛИЧИ НА СТАКЛЕНАЦ.

Ових дана се управо рапсламсава полемика око ове ујудурме коју је замесила сама градска власт која ради од јутра до сутра а после шта буде. Дакле они ће сад наводно да се боре преко суда за тај део града а прво су г апродали у бесценје нашим приученим капиталистима (само једном добро знаном) који наравно сад треба да се побуни па да то огромно благо остави само себи на одлучивање. Неће тај да пита никога и низашта већ ће да тражи одмах инвеститоре (којих сада хвала богу нема) да растуре у парампарчад тај део града и формирају СТАКЛЕНГРАД подно Београда. ЈАДНО!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s