Maljevima na VRAČARAC – Gradska vlast u ulozi huligana

Поручујем са овог места (како је то некад говорио Милошевић а данас Тадић) свим уједињеним хулиганима Београда да се удруже са легалним екипама хулиганске општине ВРАЧАР и наставе заједнички да руше Београд око цркве Светог САве на Врачарском платоу.

Мислим да сва повика на хулигане и рушитеље треба мало да се прелије и на власти хулиганске општине врачар (даље у овом тексту ХОВ) и тако покаже своје демократске тенденције. Уједињеним хулигнаима Београда (ХУБ) пружа се лепа легална прилика да опет руше објекте Београда и да краду патике и наочаре за сунце (да би лакше побегли и да се не препознају).

ХОВ се показао неколико пута у својој историји и то недавно. Док је госн арх Ђ. Б. био градски архитекта покушао је да издејствује да се сруши ГРАДИЋ ПЕЈТОН али хвала богу тада је власт ХОВ била ометена (у развоју) и градић је спасен. То је општина са највише рушења на територији (некадашњег) Београда. На тој општини постоји и друштво за улепшавање Врачара али шта оно ради у овим приликама? Ништа! Ни једно мало саопштење да је лепи врачар у ОПАСНОСТИ!.

АКО ОВЕ МАЛЕ КУЋИЦЕ НИСУ ЛЕПЕ ЗАШТО ЈЕ ТУ УВЕК БИЛА ПРИСТОЈНА ГУЖВА? И ШТА ЋЕ САД ТУ ДА БУДЕ? ВЕЛИКИ СТАМБЕНО ПОСЛОВНИ КОМПЛЕКС? ЗАР ТУ НЕ ПСОТОЈЕ НЕКЕ МЕРЕ ЗАШТИТЕ ВРАЧАРСКОГ ПЛАТОА ДА БИ СЕ ОВА НАША ЛЕПА И ВЕОМА ВЕЛИКА ЦРКВА ВИДЕЛА ОДАСВУД? Мислим да све то постоји али ХОВ је у сарадњи са ХУБ решио да погази неке постулате многих претходних ХОВ, па чак и оне из Титове ЈУГОСАЛВИЈЕ. Та стара добра власт под Титом и његовим сатрапима је овај предео Београда “предала” Светом Сави и зао ту никад није било жестоке градње около Светосавског платоа. Но ове данашње безбожничке комунистичке (подвучено жутим) ХОВ не хају за прошле одлуке и прошла стремљења прошлих власти на територији (прошлог) града Београда. СРБИЈА ЈЕ ЗАИСТА ЗЕМЉА ХУЛИГАНА!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s