Masivni parket ne (ide) u istoriju

Zaista jako priglup članak o parketu ali ajde to je list POLITIKA pa mu se sve može čak i da objavljuje smešne devojačke snove kao što je ovaj. Zaista PARKET DA IDE U ISTORIJU?! Ko to reče i ostane živ? Izvesna gospjica ili gospoja GORDANA ČANOVIĆ. Stvarno ovakvi članci jedino zaslužuju da se pojave na nekakvom blogu o budućnosti opРemanja stanova gde bi ovkva ideja odmah našla fanove. Ali ni tu nismo sigurni da ne bi bilo pogrdnih komentara?

ОВО НИЈЕ ПОГРДНИ КОМЕНТАР ОВО ЈЕ КОМЕНТАР ЗГРАЖАЊА НАД ОВОМ СМЕШНОМ ИДЕЈОМ.

Паркет као начин облагања подне поввршине НИКАД НЕЋЕ ОТИЋИ У ИСТОРИЈУ, он је само моментално замењен код глупих конзумената у Србији са јефтиним таркетима и осталим отпадом од материјала који се нуде за покривање подних површина. Већ сам рекао на овом блогу и опет ћу, довољно је само да прошетате по неким локалима и видите на шт аличе “замене” паркета. То је катастрофа!

Али нико нама не брани да користимо замене паркета у нашим становима, слободни сте да их користите али после немојте да се јављате по новинама и тражите савете како да се извучете из лоше ситуације у коју сте сами запали. ПАРКЕТ ОСТАЈЕ ЗАКОН, он је само у историји у глави ове смешне новинарке.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s