Kuća stara preko dva veka možda neće dobiti energetski pasoš i neće biti prodata (dobro za nas i Srbiju)

ZAMISLITE DA KUĆA SA OVE SLIKE GORE NE DOBIJE ENERGETSKI PASOŠ NAKAZNE ORGANIZACIJE IZ OVOG ČLANKA PRE? BILO BI ODLIČNO JER TAKO NEĆE BITI PRODATA A I NE TREBA DA BUDE PRODATA.

Ali šta da ovakva kuća bude u privatnom vlasništvu i vlasnik poželi da je proda a ne može da dobije energetski pasoš jer konstrukcija spoljnjih zidova ne zadovoljava NS (od Nacistički savet)? I vi onda morate da oblažete ovu lepu fasadu kojekakvim stiroporom i mažete onaj bedni malter preko oradioaktivnog stiropora i tako zadovoljite NS ali dobijate rugobu od zgrade.

U svakom slučaju ovaj članak je ovde da nas podseća na lepe zgrade Srbije kojih ima sve manje.

Advertisements

2 thoughts on “Kuća stara preko dva veka možda neće dobiti energetski pasoš i neće biti prodata (dobro za nas i Srbiju)

 1. Zaista ne znam koja osoba pise ovakve komentare? U smislu obrazovanja tj. ima li doticni autor osnovnu skolu? A o nekom visem obrazovanju necu ni da govorim.
  Postovani, energetski pasosi ce se izdavati za nove i rekonstruisane zgrade i za zgrade prilikom promne vlasnistva. Sad kad mislite da je konak kneginje Ljubice ugrozen ovom uredbom da vas podsetim da u toj “strasnoj” evropskoj uniji postoje i starije zgrade od naseg konaka. I znate sta? Ne moraju da ispunjavaju minimalne energetske zahteve. Da li vi starno mislite da bi drzave poput Francuske i Nemacke dozvolile da takva glupost prodje? To bi znacilo da bi pola Evrope moralo da se srusi. Ubuduce, nemoje puno da padate u afekt kad pisete komentare vec pazljivo procitajte direktive EU iz kojih proizilaze ovakve obaveze.
  Cisto da bi ste mogli lakse da se snadjete imate dosta korisnih informacija na linku http://www.epbd-ca.org/.
  Srdacan pozdrav
  v.

 2. Особа која пише те коментаре сам ја.
  Ако ти се не свиђају ти коментари слободан си да више не долазиш овде јер су твоји коментари о мојим коментарима још глупљи и веома увредљиви. Ако треба да се вређамло лако ћемо јер ВРЕЂАЊЕ је најлакше одрадити.

  Ако сте ви неко ко треба да нам објасните енергетске пасоше како би било да нам за почетак објаснике ЗАШТО НАМ ЈЕ ТО УОПШТЕ ПОТРЕБНО?
  Како видим из вашег јадног убеђујућег коментара ви само констатујете да то сви раде у еуропи па зашто не би то радили и код нас. Тврдим да то што говорите није никакво објашњење већ покушај испирања (само мог) мозга. што вам наравно неће успети. Овако призмене одговоре где ме неко тера да одем по некакве информације негде на неке безначајне сајтове стварно не ценим ни 1 динар.

  Госпон в. нисте ништа рекли само сте успели да Србе окарактеришете као будале, што се ја донекле са вама слажем. Јер јадни глупи Срби ће допустити оваквим “проеуропским” терористима као што сте ви да им продају глупост каква је “енергетски пасош неке зграде”. На вашем јадном примеру се може видети како глупе теорије са “модерног запада” могу да се приме. Ви сте уствари очигледан пример за то. То кажем зато што нигде у вашем смешном и јадном коментаром не видим разумевање за нашу забринутост. Ви се понашате бахато и беспризорно доласкомовде и сејањем овако глупих “обавештења” и упућујете ме на неке информације по неким сајтовима. Јако симпатично.

  Једва чекам како ћете се ви проеуропски јадници снаћи са старим зградама јер оне никад не могу добити никакве енергетске пасоше јер нису рађени онако како бисте ви то хтели већ онако како треба да изгледа угодан дом. А “ваше лепе стаклене зградице” ће сигурно добити тај јадни енергетски пасош.

  Слушајући вас изгледа да сам добро предвидео да је то једна појава новог грађевинског фашизма где ће јадна бедна мањина терористи већину. Ви сте већ део тога.
  Sieg heil вељкоо!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s