Najruznije mesto u Beogradu PARKING ISPRED NARODNE SKUPSTINE U BEOGRADU – Ugliest spot in Belgrade

 

OVO JE DEFINITIVNO NAJRUZNIJE MESTO U BEOGRADU SA OVOM NAKARADNOM MALOM KU’ICOM I NAKAYNOM RAMPOM. OVAKAV IYGLED TRPI JEDAN REPREYENTATIVAN TRG IAKO JE PREKO PUTA IYGRADJENA GARAZA NAJMODERNIJEG TIPA. DEGENERICNI NAKARADNI PARKING OPSTAJAVA JOS OD VREMENA JUGOSLAVIJE. VALJDA JE TU DA NAS PODSECA NA TO VREME JER ZA NJEGOVO POSTOJANJE NE POSTOJI NIKAKVA RAZLOG.

Vlast sa opstine STARI GRAD ne haje, ocigledno, za ovaj sada vec veliki propust grada. Kada se napuni kolima ovaj parking predstavlja smetnju prolaynicima jer uzurpira kretanje pesaka u svakom pravcu. Zaklonjen je i ulaz deci u park, putnicima na obliznjoj autobuskoj stanici a prilikom manevrisanja kola ugrozavaju bezbednost svih. JEDAN OPSTI HAOS je prisutan u sred gradskog jezgra kao neko iskusenje za sve nas, kao proba djavola da vidi nase granice strpljenja. Ja stvarno vise ne vidim nikakav razlog postojanju ove nakaradne kucice i rampe na ovako reprezentativnom trgu. Gde je tu Zavod za (ne) zasticene spomenike? NIGDE! Taj zavod izgleda da radi samo po interesima zasticenih gradjana a ne da stiti spomenicke celine.

STO BI REKLI NAS PRETHODNI I SADASNJI PREDSEDNICI “SA OVOG MESTA PORUCUJEM”  GRADSKIM VLASTIMA PREDUZMITE NESTO RADI UKLANJANJA OVOG NAKARADNOG PARKINGA KOJI JAKO, JAKO, SMETA GRADJANIMA I VASKOLIKOM KRETANJU SVIH U TOM DELU GRADA. VELIKA LEPEZA RAZNOLIKIH PRAVACA KRETANJA APSOLUTNO JE U KOLIZIJI SA OVIM NAKARADNIM PARKINGOM. POSTOJI LI UOPSTE NEKI NACIN DA VAM IKO OPERE OCI DA PROGLEDATE U OVOM SLUCAJU? DA LI TREBA DA OSNUJEMO NEVLADINU ORGANIZCIJU DA BISMO UKLONILI OVAJ SMRAD OD SADRZAJA?

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s