Hotel JUGOSLAVIJA čeka odrtavele i halapljive investiore koji će potom naružiti Novi Beograd i Ušće

 

Iako je u novinama odštampana “leva” verzija negative slike ovog neodgovornog projekta svima je jasno da nas čeka golgota ako prihvatimo ovo nakazno rešenje oko “uredjenja” prostora oko hotela JUGOSLAVIJA. Lep i pre svega grandizan hotel stare JUUGOSLAVIJE istog imena, tada je predstavljao simbol prosperiteta ondašnje države i pokaznu vežbu graditeljima luksuznih hotela. Tada našim vlastima nije bilo potrebno da uvoze brendove (kakva odvratna reč) hotela već su imali svoj nivo izgradnje hotela gde je u tom sistemu hotel JUGOSLAVIJA imao zavidan položaj. Lično mislim da je posle Babinog Kuka u Dubrovniku ovo bio najluksuzniji hotel JUGOSLAVIJE kao države.

Elem današnja proeuropska vlast Beograda i Srbije kad obnavlja hotele obavezno to da nekom propalom investitoru, ili obavezno lažljivom i pokvarenom, koji za uzvrat još traži i da se podigne onaj odvratni oblakoder pored hotela koji će sigurno zvrjati prazan ali je to eto važno jevrejskim investitorima. Jevreji kao Jevreji moraju da zarade enormno na bilo čemu što rade pa ćemo svi mi zbog njihove halapljivosti gledati jednu rugobu ogromnih dimenzija.

Ne vrede sve priče gradskih vlasti u vezi sa visokim objektima i o tome gde ih treba graditi. Ne vrede ni priče nas običnih gradjana da ti objekti samo kvare naš okoliš i da je u njima neprijatno živeti. Rekao sam i ponoviću:

SVAKOG ARHITEKTU KOJI PROJEKTUJE OVAKVE RUGOBE OD OBLAKODERA TREBA NASTANITI PO KAZNI NA POSLEDNJEM SPRATU OVAKVIH NAKAZA E DA BI UVIDEO ŠTA ZNAČI ŽIVETI U TIM NAKARADAMA.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s