Stadion na krovu

Jedna nova hibridna rugoba i kopile u Beogradu.

Novinari ga reklamiraju kao trećeg u europi. To stvarno ne treba Srbima, Srbi ne znaju da naprave ravan krov a da ne prokišnjava akamoli još na tom ravnom krovu i stadion?!?!? No pustimo ovoj samozaljubljenoj, narcisoidnoj vlasti Beograda da pravi ovakve gluposti jer ćemo posle imati čemu da se smejemo.

STADIONI NA KROVU ZGRADA su potpuna glupost iz jednostavnog razloga sigurnosti posetioca.

Da je to standard onda bi stadioni na Olimpijadama prvi to promovisali kao novotariju ali do sada u istoriji olimpizma nije izgradjena ovakva nakarada. Od olimpijskih stadiona svi su na čvrstom tlu i teren se nalazi u većini slučajeva u nivou okolnog tla, ŠTO JE SASVIM NORMALNA STVAR.

Ovakva glupost može samo da se pojavi u Srbiji gde nam izglede namenskih objekata kroje kojekavi nadobudni ljudi u vlasti koji vape za sosptvenom promocijom. U ovom slučaju smatram da je ovo samo promocija šefa opštine Voždovac i istovremeno mi se gadi. Čovek koji teži ovakvoj jeftinoj promociji je zasita pripadnik vladajuće aprtije u kojoj ne postoji izbor predsednika opština po kvalitetima nego po poslušnosti partiji. Partija DS na vlasti u svkaoj pori društva ima neki svoj smešni teatralni sistem promocije preko ovakvih “projekata” i to već počinje da se vidi svuda po gradu. Nije ovo jedina njihova budalaština.

Lično mislim da ni ekološki ovo nije ispravno. Zamislite čišćenje ovakvog stadiona posle utakmice?! Odnošenje smeća liftovima do prizemlja? Da li je ovaj arhitekta uopšte normalan kad učestvuje u ovom smešnom objektu? Zašto Srbi moraju da prednjače u promovisanju glupih ideja? To nema objašnjenja, to ej samo u glavi ovog predsednika opštine Voždovac i arhitekti-plaćeniku koji učestvuje u ovoj gluposti.

Još jedan detalj za sve vas koj volite ovakve moderne gluposti. Mislim i da je sigurnost “donjih” prolaznika ugrožena jer u nekom opakom momentu na utakmici navijači sa ovakvih stadiona mogu da pogode i slučajne prolaznike dole na ulici. Nije to nemoguće sa današnjim dostignućima pirotehnike.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s