Danas je 8. mart, Dan Žena u nekadašnjim komunističkim državama

 

ZAŠTO IDE OVA RUŽNA SLIKA UZ OVAJ NADAM SE NADAHNUTI TEKST? ZATO ŠTO POKAZUJE KOJE JE TO GLAVNO ZANIMANJE U KOJEM SU ŽENE U VELIKOM BROJU – KONZERVACIJA.

Ovaj praznik je neopravdano bačen u zasenak od ove žuto obojene komunističke vlasti jer im ne odgovara da se kaže da su to uveli pravi komunisti, oni crveni koji su se brinuli o čoveku, za razliku od njih koji uopšte ne brinu o nama već nas izbacuju na ulicu, ostavljaju bez posla a žene, to je tek najgora priča, ostavljaju bez zaposlenja samo li pomisle da rode neko detešce.

SRAMOTNO JE VLADATI NA OVAKAV NAČIN gospon Tadiću!

Elem dakle da se vratimo ovom lepom prazniku koji je nekada u JUGOSLAVIJI, toj moćnoj državi, imao veliki značaj. Tad je svaka žena bez obzira na godine i profesiju i obrazovanje mogla očekivati da dobije poklon od nekog od više svojih muškaraca. UVEK JE BIO JEDAN MUŠKARAC U PORODICI KOJI BI SE SETIO NEKE SVOJE ŽENE! To je bio zaista jedan lep dan i uvek je bio pod pokroviteljstvom Predsednika Josipa Broza TITA. No danas imamo novog Titu koji nije ni nalik onom bonvivanu pre, koji uopšte ne brine o ženama ali se brine o pederima i svojim nevladinim organizacijama i babama koje su predsednice th antisrspskih čudovišta. DAkle taj gospon Tadić nikad nije ni jednom rečju ni na jednom emstu poželeo nešto lepo svim ženama Srbije. Ja znam i razlog, ON NE UME DA POŽELI NIŠTA LEPO NI NAMA MUŠKARCIMA AKAMOLI ŽENAMA. TOLIKO LJUDI NA BIROU, TOLIKO ŽENA BEZ POSLA, MLADE DEVOJE SE KURVAJU DA BI IMALE DŽEPARAC. JEDNA OPŠTA KATASTROFA.

Pitate se kakve bre ovo ima veze sa arhitekturom? NIKAKVE, ovaj današnji članak je tu da vas podseti koliko malo mislite o svjim ženskim pratiocima ili koliko puno mislite o njima, svejedno. Ovo je tu da se podsetimo jedne lepe tradicije jer je danas nemamo.

 


 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s