Teška prirodna katastrofa u Japanu, biblijskih razmera

 

Neko će reći da je ovaj članak promašio blog ali to jednostavno nije tačno.

PRVO moramo da se odužimo našim prijateljima Japancima za neverovatnu količinu pomoći koju su poslali ovde u Srbiju (istina priznali su Kosovo ali to traži od njih njihov stariji, pokvareni, brat amerika) i sa koliko ljubavi i dalje šalju poklone koje mi Srbi nismo zaslužili. Naime to je jedina država u ovim krajevima čiji ambasador proverava kako stoji stvar s apoklonima koje Japan uručio Srbiji. Nema veze, meni to ne smeta. Ali je jako lepo ući u one japanske MAN autobuse leti ili zimi zar ne?

DRUGO, sada kad vidim kako tumaraju razorenim Japanom pomislim da li su se ovi naši “demokratski” izabrani predstavnici setili da ponude gostoprimstvo za decu Japana koji možda sad nemaju nigde nikog i da ih nasele, da dobro se pročitali, nasele u napuštena imanja širom Srbije, ona imanja sa kojih su pobegli smešni seljani i sad žive u Beogradu u stanovima sa skupom kirijom? Mislim da bi se jedino tako velikim poklonom mogli odužiti ovoj veoma, veoma, vrednoj naciji.

TREĆE, meni najvažnije, ZAŠTO SE SADA OVIH DANA NE JAVI ATOMSKI LOBI SRBIJE I POŽELI IZGRADNJU OVAKVOG JEDNOG ODVRATNOG OBJEKTA, TREBA SAD IMATI J…A PA IZAĆI U JAVNOST I REĆI KAKO TI OBJEKTI NISU OPASNOST PO OVU DRŽAVU. NEMA IH NIGDE, NARAVNO. SAD ĆUTE KAO POSLEDNJE BARABE, ZAVUKLI SU SE U SVOJE MIŠJE RUPE I ČEKAJU POVOLJNO VREME DA NAM OPET ZAGORČAVAJU ŽIVOT PO NOVINAMA. BAGRA IZ ATOMSKOG LOBIJA JE JEDNA ORGANIZACIJA SA OSOBINAMA PIJAVICE KOJA ČEKA MOMENAT DA NAM SE NAKAČI NA KOŽU KAO RAK.

Šta to čini Srbiju nepoželjnom po izgradnju atomskih monstruma? Videli ste iz vesti da je spoljna zona evakuacije oko ovih objekata čak do 80 kilometara (POLUPREČNIK, znači kompletna zona je 160 kilometara u prečniku!)  i mi jadni ne bi imali gde da se sklonimo u slučaju ove katastrofe. Zato priglupi ljudi iz atomskog lobija Srbije pripazite se malo, umukjnite već jednom i prešaltujte se neko novo zanimanje, recimo profesora fizike ili hemije. Manite se jalovog rada preobraćanja Srba u verovatelje ideje da je atomska energija JEFTINA! Em su nas amerikanci bombardovali osiromašenim uranijumom i Srbi dobijaju rak u većem procentu nego što treba em još i vi koji zahtevate izgradnju ovakvih opasnih mostruma.

 

BRAĆO JAPANCI IZDRŽITE, ZNAM DA VI TO MOŽETE, NISTE VI SEKA PERSE I ZNAJTE SRBI SU SA VAMA.

 

Simptomatično je da neke “izdajničke” televizije u početku nisu govorile istinu o radijaciji, pa čak ni odurni cnn, a sad govore tačno, dakle radijacija je nekoliko puta uvećana i stiže do nas u Srbiji. Zbog prljavih amera ispašta ceo svet. Ta američka bagra misli da bombardovanje širom sveta, kojem pribegavaju kad im se neki režim ne svidja, neće imati uticaja na tektonske poremećaje? KOJEŠTARIJA! Ta silna bombardovanja Iraka i Srbije itekako će im se vratiti. Meni je samo žao što ovakva katastrofa nije strefila njih a ne Japan. Nekako se opet potvrdila ona srpska izreka “NEĆE GROM U KOPRIVE”. Nekako prvi put u životu mrzim ovu izreku.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s