Pasoš i za stan kao da je pokretnina

 

ДАКЛЕ, ГЛУПОСТ ЈЕ НЕУНИШТИВА! На сву ову муку са бедним платама, отпуштањем нерадници из врха власти се досетили како уз помоћ некакве анонимне агенције да отимају и уцењују народ. УВОЂЕЊЕ НЕКАКВИХ ЕНЕРГЕТСКИХ ПАСОША који би требало да стопирају продају станова и онемогуће људима, власницима станова, да продају станове било коме већ да их у бесцење продају држави. ПОТПУНО ЈАСНА СТВАР.

За овакву фашистичку ујудурму мора да је одговоран Чеда Јовановић, ма зезам се, али Чеда је ових дана актуелан фирер у Србији. Овај пасош иначе делује као да су га донели Франциско Франко или Аугусто Пиноче али не, то су измислили данашњи “демократски” властодршци Србије е да би урадили оно што пише у почетку овог текста.

Згражавам се над овом глупошћу и ургирам код вас свих који бар свратите на овај, ничим изазвани, блог да покушате да легалним и мирноим(рекао председник) путем оспорите ово на све могуће начине. Дакле ако ово барабе провуку као неписано правило или закон онда сте сви ви награбусили. Основно питање за све вас гласи (па и вас “демократе”) : КАКО МИСЛИТЕ ДА ЕНЕРГЕТСКИ ВРЕДНУЈЕТЕ СТАРЕ ЗГРАДЕ КОЈЕ ИМАЈУ ЗИДОВЕ ОД ОКО 50 ЦЕНТИМЕТАРА У ОПЕЦИ (ЦИГЛИ)? Наравно да на ово немају одговор и ту ће сигурно уцењивати станаре и власнике да изолују зграде изнутра.

Али тако нам је кад допуштамо покретање анонимних покрета и анонимних закона који немају вајде ни за кога осим за одређену клику људи из власти.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s