Dograditi ZAKON O IZGRADNJI

Gospodja Mr. ZDENKA VASIĆ je napisala veoma lep članak o ovoj temi ali on je izašao u rubrici medju nama u POLITICI gde mu nije mesto. Zato ćemo g apsotaviti ovde, medju članke o arhitekturi i izgledu gradova po Srbiji. Tu mu je mesto. Potpuno se slažem s aovim člankom i odobravam ovo mišljenje.

Inače taj ZAKON O IZGRADNJI je uvek bio paravan za tekuću vlast. Nekada je to bila JUGOSLAVIJA danas je to Srbija sa svojom bednom DS vlašću koja je uništila i poslednje tragove  velikih gradjevinskih kombinata. Pitate se zašto? Lak odgovor je ZATO DA BI NEKO UVODJENJEM STRANIH FIRMI UEO PROVIZIJU. TO je bar lako. Pitanje je KO MAŽNJAVA TU PROVIZIJU? Dinkić? Tadić? Djilas? Djelić? Ili svi zajedno pa dele bratski?

E sad taj ZAKON O IZGRADNJI mora da ima neke dobre članove kad ga ovakvi tipovi menjaju. Naravno oni nama kažu jedno ali mi mislimo drugo dok oni rade treće. To je tako. I uvek nagrabusi ZAKON O IZGRADNJI. Nikad češćenije menjan nego pod “demokratama”. Čak je i jadni gospodin Milošević imao samo jednu ili dve promene tog zakona, ove “demokrate” će ih izgleda imati stalno.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s