Petlovi potplatili vlast Srbije da dobiju gradnju beogradskog metroa

PETLOVI GRADE METRO pošto su priglupi plaćenici iz SRBIJE prepustili ovako veliki posao strancima iz veoma neprijateljske zemlje. To je momentalno režim Adolfa Sarkozija, čoveka koji javno učestvuje u bombardovanju i rasparčavanju jedne zemlje, LIBIJE. TO je degenerik kome naš predsednik ide na noge i čini mi se samo što mu još nije čestitao na bombardovnaju. Srbima bledi pamćenje veoma brzo i ne uče iz svoje istorije.

No ostavimo sve to po strani. Kako je moguće da Srbija ne može da gradi SAMA SVOJ METRO?

Da ironija bude veća francuska je sad fašistička i nasilna država koja ima aspiracije u ovom modernom dobu da bude i kolonizator. To se ogleda u bombardovanju LIBIJE, učestvovala je i u bombardovanju Srbije 99-te a o zabrani burki i da ne pričamo. Kako je u celom tom kontekstu moguće da ova naša država saradjuje sa takvim fašistima?

To pokazuje kakva je ova vlast. Da bi na bilo koji način dokazala da je privržena europskoj uniji saradjivaće i s acrnim djavolom samo da prikaže svoju “europsku orijentaciju”. No i pored sveg toga što mi shvatamo potplatljivost naših političara ne shvatamo da moramo baš da damo metro tim fašističkim smradovima da oni grade. Kao da nemamo drugih mogućnosti. Imali smo dok Dinkić nije uništio sve gradjevinske firme i tako otvorio put potplatljivosti celokupnom državnom vrhu. Da su naše velike gradjevinske firme u životu do ovoga ne bi došlo. Ako i nisu sve gotove ipak je čudno da MI SAMI NE GRADIMO SVOJ METRO, ako je on uopšte potreban?

NEKA OVAJ SUMORAN ČLANAK BUDE ZADNJI DO POSLE PRAZNIKA KOJI VAM SVIMA ČESTITAM I ŽELIM VAM SVE NAJLEPŠE. USKRŠNJI PRAZNICI SU NAJLEPŠI PRAZNICI ZA SVE UZRASTE I PREDSTAVLJAJU MOMENT KAD ĆE CELA PORODICA BITI OKUPLJENA OKO TRPEZE I KAD MOŽEMO STVARNO DA SMO MIRNI I OPUŠTENI I OSLOBODJENI ZALA KOJA VREBAJU SPOLJA.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s