Drveće na meti gradjevinara kao tradicija Beograda

Zločinci iz fantomske jevrejske firme koja gradi ukleti hotel kod vlade Srbije je počinila još jedan zločin a to je nestanak jednog velikog i lepog drveta ispred buduće zgrade prokletog ili ukletog hotela koji će, zamislite samo tu zajedljivost, imati sobe po junacima iz Andrićevih dela. Sudeći po ovome što rade investiori koji su se upisali u istoriju Beograda kao rušitelji i uništavaći gori od nato pakta, imena soba će biti samo po turskim junacima i zulumćarima i ubicama. Nema problema, tu je blizu i turska ambasada pa će oni sigurno dati blagoslov. Potkupljiva vlast beogradska, ili kratko barabe, je dala zeleno svetlo z auništavanje ovako vrednog i lepog drveća širom grada pa što ne bi i ovo drvo nestalo?

PITAM SE DOKLE ĆEMO DA TRPIMO OVAKVU SMAOVOLJU? SAMO DOTLE DOK NE SKOČIMO SVI ZAJEDNO I POKRENEMO CELU STVAR OKO OVAKVIH UŽASA KOJE NAM RADE. NA OVIAJ NAČIN SE SAM GRAD ZAGREVA I U SADEJSTVU SA STAKLENIM ZGRADAMA POPRIMA SVE VEĆU LETNJU TEMPERATURU. RUŠENJEM DRVEĆA I PODIZANJEM STAKLENIH FASADA NARUŠAVAMO “ODRŽIVOST” ŽIVOTA U NAŠEM GRADU.  ZAR TO NIKO NE VIDI? ARHITEKTE BEOGRADA SLAŽETE LI SE SA RUŠENJEM VELIKOG DRVETA I UNIŠTAVANJEM STARIH ZGRADA?

IZGLEDA DA ARHITEKTE BEOGRADA NEMAJU NIŠTA PROTIV

Gospodja RAnka Matijašević-Bogdanović naivno veruje da će neko da mrdne prstom. Sve što je lepo rečeno rečeno je u njenom pismu koje je završilo u rubrici MEDJU NAMA dosadnog lista POLITIKA, onoj rubrici koju stalno hvalim na ovom blogu jer ima jako, jako puno pametnih ljudi koji tu budu objavljeni. Da vidimo kako to sve izgleda danas u ulici Borisa Tadića (pardon Ive Andrića). Čisto da se GRADSKO SIVILO (bivše GRADSKO ZELENILO) posrami i postidi. Postali ste retroaktivna organizacija koju treba isključiti iz gradskih javnih preduzeća i ako treba potpuno ukinuti. Ne doprinose ozelenjavanju već uništenju zelenila grada.

A SVE TO JE NEKAD IZGLEDALO MNOGO LEPŠE ŠTO SE MOGLO VIDETI SA OVE FOTOGRAFIJE DOLE. TU FOTOGRAFIJU SMO DOBILI OD NAŠEG STAROG ČITAOCA I JEDNOG OD RETKIH SARADNIKA ČOVEK NAM STALNO PIŠE, UČESTVIJE U RADUI OVOG BLOGA I MNOGO MU HVALA ZA OVU SAD ZAISTA RETKU FOTOGRAFIJU LEPOTICE KOJA JE UNIŠTENA DA BI SE PODIGLO OVO ROGOBATNO ZDANJE NEKAKVIH ANONIMNIH IZRAELSKIH INVESTITORA KOJI SU POZNATI PO TOME DA UNIŠTAVAJU BEOGRADSKI PROSTOR.

OBRATITE PAŽNJU NA OVAJ LEPI TRABANT ISPRED!

Advertisements

2 thoughts on “Drveće na meti gradjevinara kao tradicija Beograda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s