ГЕНЕРАЛШТАБ по Оксфорду, знате оном универзитету из земље која је бомбардовала тај објекат

UOBIČAJENA UJUDURMA LISTA BLIC KOJI SE OSTRVIO U SVOJIM OSVRTIMA NA OVU VELELEPNU I MOĆNU ZGRADU KROZ SVOJE ČLANKE I PAMFLETE, BOLJE REĆI FLAJERE. LIST BLIC SVE VIŠE LIČI NA FLAJER LIST IZ SRBIJE U NEMAČKOM VLASNIŠTVU KOJI NARAVNO ŽURI DA ZATAŠKA UČESTVOVANJE SVOJE ZEMLJE U BESTIJALNOM RUŠENJU OVAKVIH LEPOTA. U TOM DUHU SU I ISKOPALI NEKU ANONIMNU GRUPU BUDUĆIH NEUSPEŠNIH ARHITEKATA KOJI, VEĆ SE TO VIDI IZ OVOG ČLANKA, I NE NAMERAVAJU DA GA OBNOVE U SVOM SJAJU VEĆ DA TU PODIGNU NEKAKAV DRUGI CENTAR, ZNATE VEĆ ONO U DUHU MIRA I TOLERANCIJE  I MULTIKULTURALNOSTI, ONE MULTIKULTURALNOSTI KOJE SE NJIHOV MINISTAR UNUTRAŠNJIH POSLOVA INAČE ODREKAO POSLE ONIH LEPIH NEREDA PO LONDONU.

Elem ova grupica jadničaka namerava da taj projekat radi neko vreme ovde a za to vreme će list BLIC DA NAM STALNO SERVIRA REPORTAŽE KAKO SE ETO NEKO I BAVI TOM “RUŠEVINOM”. Ruševina je zato što je vaša zemlja bombardovala taj objekat i lepo je da imamo ta podsećanja u centru grada šta ste vi bagro nemci uradili ovde.

Jedva čekam njihov “projekat” koji će naravno propagirati da se odreknemo prošlosti, što inače traži svaki glupavi ambasador europske unije od Srba. U tom duhu “odricanja od prošlosti” pretpostavljam da će ova velelepna zgrada na kraju biti i srušena i to sa listom BLIC kao direktim saučesnikom. Treba da zapamtimo i ime urednika ovog nakaradnog lista kako bismo mogli da ga tužimo UNESCO organizaciji.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s