Nova teroristička formacija u Srbiji – ENERGETSKI MENADŽERI

ENERGETSKI MENADŽMENT novi je tip terora koji nas očekuje od proeuropskih snaga koje su se neometano uvukle u gradjevisnki sektor. Barabe iz te oblasti nameravaju da nam procenjuju zgrade da li su energetski korektne i podrazumeva se da će tako namerno obarati cene starim gradjevinama jer se podrazumeva da te zgrade nisu “energetski korektne”. Sami znate i zašto, debeli spoljnji zidovi i tako dalje. Pogotovu nema staklenih fasadi kao na ovoj rugobi sa slike gore.

Namerno sam uzeo ovaj članak jer mi je interesantno da svi vide kako jadno i tužno izgleda “energetski korektna” zgrada. Velike staklene površine, ravni zidovi bez ikakve plastike, prozori isečeni kao da se radi o nekoj stočnoj zgradi i naravno solarne ćelije. Ko bi voleo da živi u ovakvoj zgradi? SKORO NIKO! (velika slova ne znače dranje nego podcrtavanje nečega).

Isti taj ENERGETSKI MENADŽMENT već vidim sada kao jednu “nezavisnu” organizaciju baraba koji primaju zadatke izvan Srbije i primenjuju ih nasilno prema vlasnicima stanova i zgrada. Biće tu svašta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s