Novosadska tragedija

 

OVAJ ČLANAK MORA DA SE NADJE OVDE I BAR NEKAKV POMEN OVOJ JADNOJ DECI MORA DA BUDE NA OVOM BLOGU. OVO JE BLOG KOJI SE BAVI ARHITEKTUROM A ENTERIJERI SU DEO ARHITKETURE.

No moje lično obraćanje ide samo nadležnoj bagri od arhitekata i ostalih nadležnih “stručnih” lica koji su dozvoljavali ovo sve da traje godinama i tek nakon ovako velike tragedije rešili nešto da učine. Sramota je da medju tim “inspektorima” ima i arhitkete, to sigurno. ARHITEKTA zaslužuje sve najgore jer taj čovek koji je bio deo tima koji je tolerisao ovaj otpad od kluba je po meni najveći saučesnik u zločinu. Arhitketa koji je sve ovo aminovao treba da ide na sud a ne vlasnici. Vlasnici su samo slušali svoje zaposlene i nadležne organe. Koga je slušao arhitekta kad je odobravao dozvolu za rad ovog paklenog mesta? TO djubre od arhitekte treba da izgubi i dozvolu za rad i bude oteran sa radnog mesta a ne da sad kao naknadno proverava sve klubove po Novom Sadu. NOVI SAD JE VEĆ IMAO JEDNU VELIKU TRAGEDIJU I SA OVOM SE UPISAO U MESTA KOJA TREBA POD OBAVEZNO IZBEGAVATI U NOĆNOM ŽIVOTU. Roditelji treba dvaput da razmisle pre nego puste decu u ovakve prostore. Posle ove tragedije bukvalno treba da ova mesta obilaze i roditelji raspitaju se o tome da li klub ima dozvolu za rad i da li ima nekuprijavu. Roditleji su ti koji treba da preseku u ovakvim tragedijama.

DOSTA JE BILO SA JAVAŠLUKOM OPŠTINSKIH ORGANA I PRLJAVŠTINOM KOJU POKAZUJU U SVOM NASTUPU. TAKODJE ISPITATI KO JE TAJ ARHITEKTA KOJI JE UČESTOVAO U SVEMU OVOME I VIDETI DA NIJE MOŽDA UČESTOVAO U DAVANJU ODOBRENJA I ONOM KLUBU KOJI JE NEDAVNO TAMO U NOVOM SADU IMAO SLIČNU TRAGEDIJU. RODITELJI TAKODJE TREBAJU DA UZMU SUDBINU SVOJE DECE U SVOJE RUKE I PROVERE SAMI SVAKI KLUB U GRADU PAKLA KAKAV POLAKO POSTAJE  NOVI SAD. SVE STVARI SU POVEZANE NA KRAJU. MI BEOGRADJANI I GRADJANI OSTALIH GRADOVA TREBA VALJDA DA PREDUZMEMO SVE PRE OVAKVIH TRAGEDIJA A OPŠTINSKE VLASTI DA PRESTANU DA DAJU PRLJAVE DOZVOLE ZA RAD OVAKVIM MESTIMA.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s