NAŠ STAN projektantska kuća u raspadanju zbog halapljivosti i bestidnosti vlasnika i jedna solarna kuća iz kataloga

JEDNA VELIKA I POZNATA PROJEKTANTSKA KUĆA U BEOGRADU, MESTO KOJE JE ZRAČILO INOVACIJAMA I LEPOTAMA U PROJEKTOVANJU I IZVODJENJU U STAROJ NAM JUGOSLAVIJI DANAS JE JEDNA RUINA JER KUPAC TE FIRME IH SISTEMATSKI DOVODI DO BEDE KAKO BI RASTURIO FIRMU. KAD DANAS (OVIH DANA) UDJETE U OVU RENOMIRANU FIRMU DOČEKAĆE VAS JEDAN ČOVEK KOJI VAM KAŽE DA SE FIRMA RASPADA I DA ČEKAJU SAMO DAN KAD ĆE SVI NA ULICU. MISLIM DA JE JASNO I ZAŠTO. IIMAJU JEDNU PRELEPU NEKRETNINU NA BANOVOM BRDU PA TO ČOVEKU TREBA.

TO JE UČINAK OVE VLASTI KOJA SAD NA IZBORIMA OBEĆAVA INVESTICIJE SIGURNOST I TAKO DALJE. DS JE JEDNA MAFIJAŠKA MENADŽERSKA ORGANIZACIJA NA ČELU SA PREDSEDNIKOM DRŽAVE KOJA NE LIBI DA LAŽE O SIGURNOSTI I ZAPOSLENJU. DOVOLJNO JE ZAVIRITI U OSTATKE OVE RENOMIRANE FIRME IZ BEOGRADA I VIDETI KAKO “FUNKCIONIŠU” “SIGURNSOT, INVESTICIJE, ZAPOSLENJE”.

NARAVNO DA ONI NISU BUDALE BUDALE STE VI KOJI ĆETE IH PONOVO ZAOKRUŽITI NA IZBORIMA I TAKO IM DATI ZA PRAVO DA VAS JOŠ VIŠE BUDE NA ULICI BEZ ZAPOSLENJA.

Kuća koju gore vidite je naravno poslednja reč tehnologije iz nekadašnje JUGOSLAVIJE S KRAJA 80-tih i kao takva je samo jedna u nizu koja se pojavljivala po raznim stručnim časopisima te države. Firma NAŠ STAN je imala i svoj časopis koji je plenio pažnju po izgledu i po haj tehnologiji onog doba. Projektant ove lepe kuće je arh. Vladimir Lovrić. Ja nisam pobornik solarnih kuća jer zahtevaju dosta ulaganja za malo dobiti ali ako primenite ovaj projekat bez ugradnje solarnog sistema bićete zaista naseljeni u lepoj kući. Kretanja u kući su minimalizovana, ne ukrštaju se i funkcije su lepo rasporedjene. Potkrovlje je ekonomično malo i funkcionalno. Sve u svemu prava lepotica i bez te nakaradne solarne energije.

2 thoughts on “NAŠ STAN projektantska kuća u raspadanju zbog halapljivosti i bestidnosti vlasnika i jedna solarna kuća iz kataloga

  1. Имам примерак овог часописа баш са овим пројектом. Свака Вам чат, не могу да верујем да још неко ово чува. Сећам се да сам као клинац био одушевљен пројектом и идејом. Хвала Вам…

  2. Da da bila je ovo firma itekakva jugoslovenska firma. Izdavali su i časopise. Ulagali u nove tehnologije. KATALOŠKI obradjivali projekte. SVEGA JE TU BILO. Inače ja to ne čuvam. Kupujem po buvljacima “literaturu” za sve svoje blogove. Mislim da su to minimalna ulaganja a efekat je fantastičan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s