Puno, puno, puno lepih novih i moćnih objekata i renoviranja i sve to kao slučajno za vreme izbora

PREFRIGANI RETARDI IZ VLASTI PRED IZBORE ODJEDNOM OTKRIVAJU GOMILU

1. NOVIH FABRIKA

2. NOVIH LEPIH I PREDIVNIH GRADJEVINSKIH RADOVA KOJI NAM SLEDE

3. RADOVA NA OČUVANJU POSTOJEĆEG FONDA

STVARNO BLJUTAVO

Ali ajde da malo vidimo neke od ovih budalaština i bljuvotina. Prvo uočavamo neverovatnu brigu za istoriju, onu istoriju koje se DS i LDP gadi  i stidi, onu našu čuvenu revolucionarnu istoriju za koju nam engleski ambasador kaže da treba da se odreknemo. Odjednom je interesantan stari istorijski dogadjaj “početak bune na dahije” koji gle čuda literarno može da se odnosi i na njih, LDP i DS. Elem setila se bagra da kao brinu o nekom zabačenom istorijskom mestu i to onda kad im treba, pred izbore. STVARNO BLJUTAVO!

Sledeće ludilo kovinskih potencijalnih pacijenata je najveća “najveća solarna elektrana na svetu”. E ovo je već ozbiljna glupost i veoma pokvarena stvar. UNAPRED DATI NEKOJ STRANOJ FIRMI DA RADI PO NAŠOJ ZEMLJI to je stvarno bezobraština. Mi kao država SRBIJA imamo itekako sposobne graditelje solarnih gluposti da zaista ne vidim nikakvu potrebu za strnacima. Lopovi ostaju LOPOVI!

Treća mi je najdraža retardirana izjava koju naravno nisu izjavili niko iz JKP GRADSKO ZELENILO (SIVILO) nego gle čuda neki anonimac iz engleske koji nam soli pamet sa rečenicom “Beogradu treba zelenilo” kao da mi to sami ne znamo. Priznaćete ovo je najveća glupost od izjave i smrad od članka naravno za pred izbore. To što je JKP GRADSKO SIVILO (ZELENILO) napravilo gomilu gluposti u gradu u cilju uništenja i ono malo zelenila što imamao NEMA VEZE!

Sve us vemu naravno da nemojte da glasate za retarde iz DS ili LDP. Birajte sve one koji ne izjavljuju ovakve glupsoti jer treba da se setite šta je ta bagra izjavljivala na prošlim izborima pa vidite dokle su vas doveli. Jel treba da ponavljam šta su izjavili ranije?

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s