Arhitekte ne mogu biti nezavisne ličnosti

OVO JE I STAV OVOG SAJTA. ARHITEKTE NIKAD NE MOGU BITI NEZAVISNE LIČNOSTI JER OD NJIHOVIH STAVOVA ZAVISI I DOBIJANJE POSLOVA. AKO ŽELIŠ DA MNOGO LAPRDAŠ PROTIV VLASTI ONDA NE OČEKUJ I DA DOBIJEŠ POSLOVE. AKO VEĆ ŽELIŠ POSLOVE ONDA PODILAZI VLASTI I DOBIĆEŠ.

TO inače i objašnjava intenciju ovog arhitekte da sruši svojevremeno naselje zanatlija “Gradić PEJTON” na Čuburi, dok je bio NEKO i NEŠTO u Beogradu. Tada mu to nije uspelo, hvala Bogu, a on je eto sada priznao svoju podredjenost vlasti i samim tim priznao i svu ostalu krvicu svih ostalih arhitekata po Srbiji.

BITI NEZAVISAN ARHITEKTA OBAVEZNO ZNAČI NEDOBIJANJE VELIKIH POSLOVA. AKO SI NEZAVISAN MOGAO BI DA PROGOVORIŠ O LOŠIM STRNAMA ARHITEKTURE MEDJU SVOJIM KOLEGAMA I ONDA BI BIO IZBAČEN IZ “STROJA”. Gosn Bobić Djordje dobro to zna i neobično je da to priznaje veoma brzo posle svoje neuspele vladavine gradom. Na neki način drago mi je što imamo priznanje jednog bivšeg gradskog čelnika a na neki način sam i jako tužan jer mogu samo da zamislim čime se sad bavi gradskia arhitekta ko-bi-mu-se-setio-ime-i-prezimena.

 

Da, da dela su mu stalno na proveri, naročito ono o pokušanju rušenja gradića Pejtona na Čuburi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s