Ambasadorka amerike farbala klupe (sic!), ko je šljivi uopšte

SOBZIROM ŠTA NAM JE TA SMRDLJIVA AMERIKA URADILA NEDAVNO (RAT NA KOSOVU) TREBALA JE I DA OPLEVI CEO TAŠMAJDAN I DA ZAKRPI PONEKU ZGRADU PO GRADU. ALI ŠTA ONA ZNA, ONA JE SAMO PUKI ROBOT SVOJE ZEMLJE. U VIJETNAMU NISU NI KLUPE FARBALI A TEK SU TAMO IZVRŠILI GENOCID.

Jadno je što smo toj bednoj vesti pridali toliki značaj.

Pitanje je da li je uopšte i farbala, ona je samo pozirala da je vide mama i tata. Prema tome pazite se vi lakoverni posetioci Tašmajdana otkrijte koje su to klupe i pazite se sveže boje. ameri uvek postavljaju neku “bombu”.

Inače američki ambasador služi u Beogradu za podržavanje secesije KOSOVA I METOHIJE i tu je da se pozdravi i kontroliše naše domaće izdajice. američka država plaća veliki broj nevladinih prevaranata i zato mora da se zna gde je otišo sav novac u Srbiji. E ovo farbanje klupe je verovatno još jedna prevara u nizu američkih lakih letnjih prevara koje ćemo možda posle otkriti kao “ambasadorka naplatila ruke na Tašmajdanu” ili “ambasadorka tužila gradsko zelenilo jer joj nisu isplatili dnevnicu” ili “zbog lošeg kvaliteta boje ambasadorla se uprljala”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s