Doktor medju (bolesnim) urbanistima

NE SLAŽEM SE SA TIM DA NAM NIJE TREBAO JEDAN LEKAR MEDJU URBANISTIMA (SA TEŠKIM OBOLJENJIMA) ALI SVAKAKO NE KAO ŠEF SVIM TIM URBANISTIMA. GLEDAJUĆI ŠTA SU URBANISTI RADILI TOKOM OVOG BEZVLAŠĆA DEMOKRATSKE STRANKE I TADIĆA KAO I OSTALIH NJEGOVIH SATRAPA ZAISTA NAM JE TREBAO “JEDAN LEKAR MEDJU URBANSITIMA”

No šalu na stranu treba da pročitate i ovaj odličan člnak iz veoma fine rubrike MEDJU NAMA iz (prodatog lista DS-u) POLITIKE.

Advertisements

One thought on “Doktor medju (bolesnim) urbanistima

  1. sta je tu cudno???? pa kakav smo narod treba i da nas jbu povrh svega. to smo mi doveli na vlast i dali im sva prava. a kad bi se sad nasao jedan apis, pa da bez reci sve dovede u red po kratkom postupku, ne znam dal bi jedan lopov od sadasnjih imao muda da se kandiduje za precednika i da snosi svu odgovornost, kao sto bi i trebalo. nego, glupi smo i treba da nas karaju. ovo je jos i super. kakva smo stoka, i gore zasluzujemo. i, svi su krivi, jer oni ne gledaju da li umeju i mogu da obavljaju odredjenu funkciju, vec da li se to licno njima isplati.

    pre oko 30 godina bio je aktuelan jedan grafit “BUDI SE, STOKO!”. Jbm li ga sta se promenilo na bolje od tih 80ih do sad.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s