Ponovno aktiviranje ideje o uništenju dorćolskog ambijenta kod nekadašnje fabrike BEKO

Retardirani novinari su uvek tu da pokažu šta je “moderno i lepo” i “opšteprihvatljivo” jer je to NJIHOV POSAO. Oni su tu da nam oblikuju misli i htenja, no tužno je videti naše arhitkete kako nemaju ni gram “svojih ideja” već samo usvojene tudje misli i želje. Normalno je to kad su navikli da slušaju INVESTITORE. To im je u genetskom kodu.

No svetao primer je gospon IVAN RAŠKOVIĆ koji lepo i koncizno iznosi svoje LIČNO mišljenje koje je u potpunom saglasju i sa normalnim razmišljanjem u ovoj vrsti profesije. PROČITAJTE!

BARABE IZ NEKADAŠNJE VLASTI ne odustaju od prodaje najatraktivnijeg placa koji postoji u Beogradu. No nadam se da će životinje u obližnjem ZOO vrtu krenuti sa obilnijim izlučivanjem izlučevina pa će taj smrad oterati goste ovog nakaradnog hotela kome mesto nije ovde. Takodje molim drage životinje da sa smrdenjem počnu odmah kako bi se oterali i oni koji bi eventualno počeli pripremne radove na placu. Sa ovog mesta poručujem odgovorno da ću dolaziti češće u zoološki vrt i hraniti drage životinje kao bi, znate, što više ostavljale svojih izlučevina e da bi se odagnala ikakva pomisao o gradnji ove nakaradne, megalomanske rugobe koju planiraju da urade ostaci propale DS vlasti u Beogradu.

Takodje barabe iz DS ne odustaju od neke gradnje jer im to puni privatne džepove na tako očigledan način da to prosto bode oči. Ovo mišljenje dole koje danas dodajemo ovom simpatičnoj temi je zaista vredan čitanja.

 

Advertisements

2 thoughts on “Ponovno aktiviranje ideje o uništenju dorćolskog ambijenta kod nekadašnje fabrike BEKO

  1. Sa koliko samo nasilja nastupaju sa tih svojih rušilačkih pozicija to je stvarno odvratno. Djilas i njegova bagra ne odustaju od ovakvih “akcija” kako bi sebi namakli novac za u svoj džep.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s