Dok je napolju minus u školama ne prokišnjava (RAVAN KROV!)

Dok Je Napolju Minus U Skolama Ne Prokisnjava

PRETPOSTAVLJAM DA JE OVAJ LEPI ČLANAK NAPISAMA GOSPOĐA U POTPISU I DRAGO MI JE ZBOG TOGA. ISKREN JE I PRE SVEGA TAČAN. To je notorna činjenica koju izgleda arhitekti Beograda i Srbije potpuno zaboravljaju. Prilikom projektovanja ravnog krova zaboravljaju da mi nemamo tako dobre materijale koji izdržavaju razlike u temperaturama od -20 do +40. Mi imamo neke stare  loše materijale i naraavno LOŠ PRISTUP.

Dakle najžalije mi je što pomenuta autorka ovog lepog teksta i još boljeg naslova nije recimo imenovala jednog takvog arhitektu propaliteta koji projektuje ovakve škole i da jednom zasvagda vidimo ime tog promašenog arhitekte i da ON vidi svoje ime u novinama i tkao bar malo oseti grižu svoje propale savesti.

RAVAN KROV je ravan zločinu ovde na ovom prostoru. Imamo kos krov kao nasledje naših prošlih vremena i svakojakih civilizacija ali nemamo arhitekte koji prate sve to i gledaju bar oko sebe kad nešto “projektuju”.

JADNA DECA NISU KRIVA ZA NJIHOV LOŠ ROSTUP PROJEKTOVANJU I IZVODJENJU

PITANJE GLASI : Da li propali arhitekti ravnih krovova sad crvene ili imaju opet neki svoj slatkorečivi komentar? Dalje se postavlja pitanje HOĆE LI ONI DA NASTAVE OVAKO SA RAVNIM KROVOVIMA I STAKLENIM NAZOVIFASADAMA? Pitanja bi išla jedno za drugim ali izgleda da propale arhitekte ravnih krovova to ne doživljavaju kao SVOJ propust nego kao propust IZVODJAČA. To je to!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s