O Generalštabu Bojan Kovačević i Srboljub Pantić – Dr. Jekyll and Mr. Hide are discussing one great architectural monument devastated by euro-nato bombing in 1999

GENERALSTAB Srboljub Panic Mr Hide GENERALSTAB Bojan Kovacevic Dr Jekyll

Mr Bojan Kovačević is an architect and is, as I may say, an “arcitectural activist” in our city of Belgrade. He is in this article Mr. Jekyll, that means he knows the truth and will not destroy it.

Mr Srboljub Pantić is the law assistant to Property minister in Serbian government. He is Mr Hide and it is the dark side of our thoughts. He is “The destroyer”, as I may say.

VERY SAD SITUATION!

Veoma tužna situacija je kad imate čoveka u vrhu vlade jedne države koji bi stare monumentalne zgrade da zameni kao stara kola. Taj čovek je ovde oličen u Mr. Hide ličnosti izvesni-nikad-čuo-za-njega SRBOLJUB PANTIĆ! Kakva je to sramota od čoveka za ovaj naš teški trenutak. Ovaj SRBOLJUB je tu da dovrši rušenje koje počela europa i nato i to je baš mizerno. Nemam više ružnih reči no one najružnije da ode tamo odakle je došao na ovaj svet i da ga novine i mi svi više nikad ne vidimo. Ponekad razumem one amere kad pročitaju ovakva budalaštine oni uzmu oružje i reše to u svoju korist. Potpuno ispravno. Nisi ti SRBOLJUBE nikakav SRBO LJUB. Ti si SRBO MRZ. Najcrnje što ovakva negativna razmišljanja stižu do glavnih dnevnih novina u Srbiji i svi mogu da saznaju kako je ružno mišljenje jedno od opcija. NIKAD DO SAD (DEMOKRATSKO DRUŠTVO) NIJE OPCIJA RUŠENJA BILA JEDNA OD OPCIJA, POGOTOVU KAD JE OVO NAZOVI DEMOKRATSKO DRUŠTVO…..

Elem izgleda da će ovakvi štreberi kao SRBO-MRZ biti nadglasani jer vidim po novinama da su svi arhitekti Beograda saglasni da izgled te zgrade treba sačuvati. DRAGO MI JE ZBOG TOGA i svetle uloge te struke po ovom pitanju. A ovakve SRBO-MRZE će naš svet brzo da zaboravi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s