Novinarske patke – Gluposti izmišljene od strane novinara da bi se podigla kupovina novina

Rusenje MARAKANE DIGITALNI arhitekta

TIPIČNE NOVINARSKE PATKE. Izraz “novinarske patke” podrazumeva da su to sitne male prevare novinara da bi neka tema zaintrigirala svet koji čita glupe novine kakav je lsit BLIC. List BLIC je novina u kojoj sede ovakvi novinari, kojima je preča priglupa tema nego istina. Tako ove novine nisu počele svoju karijeru. Počele su kao zaista interesantna novina ali onda se sve to što rade pretvorilo u rekla-kazala (drugi izraz za novinarsku patku) i samim tim ove novine više nemaju kredibiliteta li su sočno štivo za blogeraške pisanije.

Ideja da se sruši onoliki stadion da bi se podigao veći za sport koji je u blagom zalasku je zaista apsurdna. Drugo sam stadion Marakana je zaista dovoljan za sve vrste takmičenja koje nam predstoje i treba ga samo oduzeti Crvenoj Zvezdi i to je to. Naravno, Crvenu Zvezdu treba prvo nepošteno privatizovati, izbaciti sve “radnike” na ulicu a rukovodstvo u zatvore. Tek tada možemo da pričamo o novom stadionu.

A TEK DIGITALNE ARHITEKTE? Dobro to nije izmišljotina BLICA to je izmišljotina lista DANAS koji je još gori od BLICA u nekima spektima “ljubavi” prema srpskom narodu. Šta li je to digitalni arhitekta ne treba ni pitati novinare to je jednostavno takva glupost da treba bežati hitno.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s