Bilo bi veoma loše da saobraćajni inženjeri uredjuju Beograd a da ne pitaju arhitekte i urbaniste

Saterivanje Pesaka U Podzemlje

Gospodja veoma indikativnog prezimena DAVIČO se lepo osvrnula na ovaj članak dole te tako po ko zna koji put imamo neku vrstu diskusije na ovom blogu samo čitajući članke iz rubrike MEDJU NAMA u sad veća antisrpskom listu POLITICI. Radi se o tome da je gospodja Davičo veoma lepo odgovorila na ono što je naškrabao gospodin saobraćajni inženjer pa još i profesor na Saobraćajnom fakultetu  iz Beograda gospon Slavić (o kako neobičnog prezimena na neki način povezanog sa trgom SLAVIJA). Elem da se vratimo gospoji Davičo, ona je potpuno ispravno i sa punim pravom naslovila svoj članak SATERIVANJE PEŠAKA U PODZEMLJE. Ona ima neko poštovanje za saobraćajne inženjere (za razliku od mene koji nema uopšte poštovanja za tu struku ) i samim tim se i lepo obraća narečenom “stručnjaku”. Sve u svemu od samo nekoliko dana imamo potvrdu onoga što govorim na ovom sajtu

SPREČITE SAOBRAĆAJNE INŽENJERE DA NAM UREDJUJU GRAD !

SLAVIJA podzemni Prolaz

Gospodin SLAVIĆ jeste profesor na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu ali nema kredibilitet da urbanistički uredjuje delove grada i sma grad. GDE SU TI SAOBRAĆAJCI BILI SVIH OVIH GODINA KAD JE TREBALO “POPRAVITI” NEKE DELOVE GRADA? N I G D E ! Zavuku se u svoje rupe i ćute. To je jedna jako loša struka iako ovde imaju i svoj fakultet, što nije slučaj sa njihovom strukom i u svetu. Tamo se saobraćaj proučava pri nekom važnijem FAKULTETU a nikako posebno. No mi smo im dali ceo fakulteta od njih smo dobili haotičan Beograd.

Advertisements

One thought on “Bilo bi veoma loše da saobraćajni inženjeri uredjuju Beograd a da ne pitaju arhitekte i urbaniste

  1. Nisam studirao arhitekturu a ni saobraćaj. Vozim i živim u Beogradu a ipak sam pazario knjige kao što su Sprawl Kills i Suburban Nation u kojima je do tančina objašnjeno koliko je pogubno da gradovi budu podređeni vozačima umesto pešacima. Ameri polako shvataju da je prigradska postavka potpuni promašaj čak i ruše stambene lagere ne bi li ispočetka sagradili predivne četvrti u kojima se živi, radi i školuje bez ulaska u auto a ovde čak i “profesori” zagovaraju udaljavanje pešaka. Sačuvaj Bože!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s