KROV OD TRSKE (lepo zvuči)

Krov Od Trske

 

DOSADAN ČLANAK pa sam zato od njega pripravio mozaik radi zanimljivosti izgleda ako ništa drugo.

DOBRA JE TO TEMA no treba dobro razmisliti o ovom materijalu jer je trska prirodni rasadnik veoma gadne PRAŠINE koja nije baš pogodna za sve ljude ovog sveta. Trska kao element pokrivačkih radova to je manje više u redu osim jednog malog nedostatka – BRZOG TRULJENJA – za koje kao da ovaj autor i ne zna?!??!?

Dakle trska kao neki element samo dobro zvuči ali je nikako ne bih vraćao unutra u kuću, ona je za napolje, za otvoreni prostor. Njena najčuvenija namena je za pokrivanje onih lepih barova i restorana po morima širom sveta (odnosno obalama pored mora) ono što inače vidite u svim američkim bljutavim detektivskim serijama.  Kod nas nije baš tako bljutava klima kakava je u američkim serijama pa zato treba voditi računa o ovom elementu kad ga uvodite u svoj prostor za život. Proverite ko je astmatičar od svih vas i tek onda razmislite o svemu ovome.

NEKO ĆE REĆI, SLUŠAJ OVO JE IZAŠLO U POLITICI ŠTA TI IMAŠ DA PRIČAŠ O TOME, ALI URPAVO ZATO ŠTO JE IZAŠLO U LISTU POLiTIKA TREBA BITI OPREZAN U VEZI TOGA. TAJ LIST KAO DEO SVETSKOG PORETKA JE VEOMA OPASAN SADA.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s