Uklonjena “nacionalistička” teretana – KAKVA GLUPOST

 

Uklonena nacionalisticka teretana

SMRDLJIVI LIST “BLIC” JE POZNAT PO ANTISRPSVU, ANTIPATRIOTIZMU, MRŽNJI PREMA PRAVOSLAVNOJ CRKVI, MRŽNJI PREMA SRBIMA UOPŠTE I TAKO DALJE I TAKO DALJE. Ali ova njihova “najnovija” akcija da se ukloni jedan lep objekat za zabavu putnika namernika  u naše parkove je TOTALNA DEBILNA STVAR koja jedna novina treba da radi. No pošto znamo da je to jedna debilna novina onda debilnost njima lepo pristaje.

ZAŠTO SU UKLONILI JEDAN LEP POKLONJENI OBJEKAT NAMA BEOGRADJANIMA? Zato što su puni mržnje prema svemu srpskom i nacionalnom i patriotskom. No ajde da to i nije istina, zašto jednostavno nisu uklonili NATPISE i time omogućili nama ostalima da imamo lep objekat. Pitanje za nacionaliste: gde ste vi bili kad su ovo uklanjali? NISTE NI VI NEKI NACIONALISTI vi ste samo bezveze.

OVAKVI LEPI OBJEKTI ZA VEŽBU TREBA DA OSTANU PO SVAKU CENU A KOME SMETAJU TAMO NEKAKVI NATPISI TREBA DA JEDNOSTAVNO SAMO DA UKLONE NATPISE. STOKO IZ BLICA KAD ĆETE NAUČITII OSNOVNE PRINCIPE DEMOKRATIJE? DOKLE ĆETE SE OSTRAŠĆIVATI NA PATRIOTIZAM POJEDINACA U OVOJ ZEMLJI? DOK VAS NEKO DOBRO NE NAUČI PAMETI? ZAR MORA DOTLE DA SE IDE U OVOJ DRŽAVI? 

IZGLEDA DA MI KAO GRADJANI NISMO SVESNI TOGA ŠTA SE RADI OKOLO NAS U MEDIJIMA I KAKO TA MAŠINA OCRNJIVANJA JEDNOG NARODA FUNKCIONIŠE. SVE TO KREĆE UVEK IZ UNUTRAŠNJIH RESURSA, NEVLADINIH ORGANIZACIJA I “BORACA ZA PRAVDU” SVE PLAĆENIH IZ AMERIKE.

KOME ZABOGA SMETA TERETANA?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s