Najnovija slatka pričica za decu – BEOGRAD NA VODI (i u vodi)

Beograd na vodi kolaz za decu

POŠTO JE TO OČIGLEDNA PRIČICA ZA DECU MI SMO VAM NAPRAVILI KOLAŽ KAO ZA DECU OD TEKSTOVA DEBILNOG BESPLATNOG PROPAGANDNOG LISTA 24 SATA KOJI NE DA SE PRIMIO NA OVO NEGO JE POŠANDRCO. Elem veoma zbunjuje u svemu ovome da će debilni “tauer” biti na mestu nekakve železničke stanice? Nije valjda da će ukloniti železničku stanicu u Beogradu koja je spomenik? Treba to i videti i doživeti. Očekujem javljanje našeg heroja-arhitekte u rubrici MEDJU NAMA u Politici uskoro.

Koliko ja vidim sa ove debilne prezentacije “stručni tim” kalifa namesto kalifa je izgleda porušio dosta starih lepih zgrada tamo dole? Ili se varam? TREBA PROVERITI TE PLANOVE KAD DODJU NA USVAJANJE U GRADSKU SKUPŠTINU.

OBLAKODER od 180 METARA? TREBA LI NAM TAKVA MEGALOMANSKA ZGRADA UOPŠTE? ZAR NISMO USVOJILI NEKAKVA AKTA O ZABRANI IZGRADNJE OVAKVIH RUGOBA? Deca ko deca vole ovakve lepe pričice za laku noć pa se to tkao lepo i primilo.  Naravno da ja ne volim sadašnji izgled tog dela grada ali ovakav pristup je mnogo ružniji nego sadašnje stanje. Ova ROGOBATNA KULA ima da pokvari pogled na Beogradsku tvrdjavu i da bogami napravi neki estetski dar-mar na opšte vizure Beogradjana ka reci i od reke ka Beogradu. Jedna zaista ružna stva. Propali gradski oci okanite se ove skalamerije i malo “prizemljite svoju dečju euforiju ka istinskim arhitektonskim vrednostima ovog kraja Beograda. Graditeljsko nasledje ovog dela grada treba očuvati po svaku cenu. Te stare lepe zgradice u Savamali imaju pravo da im se produži život lepom restauracijom i naravno osavremenjim sadržajima udahne novi život.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s