Za “Beograd na vodi” ne treba nikakav uvid i dozvola to će da se odrati tek tako

Za Beograd na vodi Prvo se grade mol i kula1 Za Beograd na vodi ne treba javni poziv Za Beograd na vodi Prvo nice kula od 180 metara

НОВО ПРЕДИЗБОРНО ЧЕДО ОДЛАЗЕЋЕ ВЛАСТИ, КОЈА ОД ОВИХ ИЗБОРА ОЧЕКУЈЕ ДА СЕ ВРАТИ НА ВЛАСТ И ДА ВЛАДА САМА, ПРАВИ ЈЕДНУ СКАЛАМЕРИЈУ ТИПА НОВИ БЕОГРАД НА ОВАЛИ РЕКЕ СА НЕПРИМЕРЕНО ВЕЛИКОМ КУЛОМ КОЈА ЋЕ ПОТАМНЕТИ И ОНО МАЛО РОМАНТИКЕ КОЈУ ОВА ОБАЛА ИМА. Ђубре од пројекта за који не знамо ништа осим “што га је сам шеик донео” (и сотао жив) представља као неки цртеж Ђокице који се игра архитектуре. Ђокица је чак врло паметан, не дозвољава никакву критику овог наказног шеиковог чуда који би требало да оплемени Београд који се налази поред воде. Буквално речено СТОКА ОД ВЛАСТИ ово нам сервира јавно и бестидно у новинама и тврде да о овом уопште нема дискусије. СРАМОТА ЈЕ АКО ПРИСТАНЕМО НА ЊИХОВУ ИГРУ. Морају се спречити одвратне зграде од стакла поред реке, мора се спречити беспотребна огромна облакодерска ругоба поред реке. Мора неко да им децидирано каже МОЖЕ АЛИ УЗ ЈАВНУ ДИСКУСИЈУ. Ово је типичан пример недемократског приступа уређењу једног града.

МОЖДА МИ И НЕ ЖЕЛИМО ОВО!

TO JE UPRAVO TAJ MENADŽERSKI URBANIZAM I ARHITEKTURA OD KOJE ĆEMO TRPETI DUGI NIZ GODINA AKO NE REAGUJEMO ODMAH. OVA BEZAKONSKA AKCIJA SE MORA ZAUSTAVITI LEGALNIM PUTEM ODMAH!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s