POPLAVE U SRBIJI

Srbija na vodi

 

OVAJ GORE ČLANAK GOVORI SVE O NAŠIM GLUPSOTIMA KOJE ISKOČE UPRAVU U VELIKIM KATASTROFAMA KOJE SE POJAVLJUJU ALI HVALA BOGU NE TAKO RETKO. POŠTO SE RETKO POJAVLJUJU RETKO I ZAGLEDAMO SEBE I SVOJE DEGENERLUKE. OVO JE BILA PRILIKA DA VIDIMO SVE NAŠE KRETENLUKE NA JEDNOM MESTU.

KRETENLUK br. 1 KUĆA BEZ TEMELJA!?!?!??!?!?!?

Izvanredna ideja autohtonih majstora gradnje iz Krupnja je ovaj spelt kuća izgradjenih samo na betonskoj ploči na obali reke. Pogledajte kako je kuća čija je slika obišla svet itekako čvrsto uradjena ali je izgrdjena na temelju koji se sastoji od jedne betonske ploče?!

Krupanj poplave

SVAKA ČAST gradjevisnki majstori iz Krupnja! Ovo je svetski raritet iz glupsoti i neznanja. Zar je trebalo da prodje 3000 godina gradjevinarske istorije i zidanja a da vi majstori iz Krupnja ne znate d apsotoje i TEMELJI? Znate temelji upravo služe tome da obezbede da se kuća ovako lepo ne prevrne i ostane cela, niste to znali?

KRETENLUK br 2: ZIDANJE PORED SAME REKE

Ovaj kretenluk i nije toliki kretenluk jer to rade svi. ALi onda nemojte da zidate na NEOBEZBEDJENIM OBALAMA REKE i to bukvalno direktno na zemlji i pesku. STVARNO! Čuo sam da su neki ljudi po Srbiji imali već problema s akućama pored nekih reka i posle one poplave od pre dve godine opet podigli kuću na istom mestu? NEVEROVATNO. Šta nas to tera da se podmećemo da umremo po drugi put? Izgleda d aje BOra Čorba u pravu SRBIN JE LUD!

KRETENLUK br 3: ZIDANJE KUĆA BEZ INŽENJERA U BLIZINI

To je najveći kretenluk. Arhitekte i gradjevinski inženjeri nisu poželjni na gradnji jer bi sigurno štošta zamerili jadnim investitorima kuća. Pogotovu što neke od tih kuća nemaju ni temelje.Inženjeri nisu poželjni jer znaju znanje ali to već zadite u nešto drugo. U SRBIJI JE NA SNAZI NEGATIVNA SELEKCIJA!

DA LI ĆE SRBI I SVI OSTALI IKAD NAUČITI LEKCIJU IZ OVAKVE POŠASTI KOJA NAS JE ZADIESILA (ALI SAMO ZBOG NAŠE NEMARNOSTI I LENJOSTI) ? NE VERUJEM. dOĆI ĆE TA POPLAVA OPET ALI OVA DRŽAVA I LOKALNE VLASTI NAROČITO NEĆE USPETI DA ORGANIZUJU IZGRADNJU BOLJEG SISTEMA OBAVEŠTAVANJA, ORGANIZACIJE I NARAVNO BOLEJG UREDJENJA PRIOBALJA. A GOMILA INŽENJERA TE STRUKE SEDI I NEMA POSLA. GRADJEVINCI HIDROTEHNIČARI BI SADA NAKON SVEGA OVOG TREBALO SVI DA DOBIJU POSAO PO GRADOVIMA I SELIMA SRBIJE. ONI SEDE BESPOSLENI PO BEOGRADU I ČEKAJU BOLEJ DANE ZA SVOJU STRUKU A UPRAVO JE BILA POPLAVA BIBLIJSKIH RAZMERA.

KRETENLUK OD DAVNINA

VELIKI PROCENAT ZGRADA I KUĆA PO SRBIJI JE SA PRIZEMLJEM ODMAH U NIVOU ZEMLJIŠTA ŠTO JE KATASTROFA. POTREBNO JE I DA SE PROJEKTANTI OTREZNE I KRENU DA PROJEKTUJU CILJANO SAMO KUĆE S AUZDIGNUTIM PRIZEMLJEM OD NAJMANJE METAR. No ja mislim da sam naš narod nema volej ni snage da se popne svaki put kad ide u kuću z ametar. TO JE LENJOST ona nepatvorena čist alenja lenjost kojom se odlikuju Srbi a bogamo i Blakanci. TO nam ej genetski usadjeno od Turaka koji su nam na neki morbidan način usadili tu lenjosti da se toga ne možemo otresti. Dole imate jedan lep primer kuće u kakvoj treba živetu u plavnim područjima po Srbiji i drugde.

Kuca sa uzdignutim prizemljem 1

POLITIČKI DODATAK: Zar mi nemamo snage i volej da donesemo propise koji će onemogućiti zidanje prizemlja da leži na zemlji u poplavnim područjima? Zar nemamo mogućnosti da zabranimo zidanje kuća pored same reke gde nije uredjeno priobalje? Zar ćemo jednog dana sve ovo zaboraviti?

SVE ĆEMO OVO JEDNOG DANA ZABORAVITI.

Naš narod je kratke pameti i slabog mozga. Inače nema se objašnjenja što sadašnji narod kuka nad novom vlašću kad je ovo sve učinak prethodne vlasti od dvadesetak godina na čelu sa opasnim plaćenikom Borisom Tadićem? Zar taj otpad od čoveka nije imao snage da ode medju narod i bude deo ovog svega? Toliko mrzi Srbe? Možda se plašio da će ga prebiti. Njegov učinak i njegovog prijatelja Šutanovca je očigledan svakoj budali.

UNIŠTENA VOJSKA SRBIJE

 

Nije samo Šuki kriv, krivi su i svi MI ostali koji smo pristali na to da izgubimo onu vojnu silu koja u miru sasvim drugu ulogu a to je saniranje ovakvih nesreća. To je odlična doktrina koju je zaveo drug Tito u nekadašnjoj JUGOSLAVIJI, dakle vojska je garant mira a ne rata. No demokratska bagra je u cilju pokazne vežbe koliko su dobri američki plaćenici uništila upravo tu snagu.

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

2 thoughts on “POPLAVE U SRBIJI

  1. Sviđa mi se tvoj blog, jer u 95% slučajeva razmišljaš kao moja malenkost 🙂
    Sve stoji i na mestu je što si rekao,
    samo bih dodao da Srbin neće da izdvoji 200€ više kako bi mu stručno lice projektovalo kuću, ma gde god ona bila, jer 200€ za kuću koja će da stoji je prevelika investicija. Treba sutradan kada završim fakultet i ja da blejim po kući lili radim na trafici, jer “svako zna da sagradi kuću”….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s