Skinuti moratorijum na izgradnju atomskih elektrana?!?!?!?

Ukinuti moratorijum na gradnju nuklearki 2 Ukinuti moratorijum na gradnju nuklearki 1

NEĆU DA ČINIM PLEZIR NAREČENOM PLAĆENIKU DOKTORU ILIJI PLEĆAŠU I DA LEPO SPOJIM DELOVE BESRAMNOG ČLANKA KOJI JE DANAS OSVANUO U LISTU POLITIKA. SPAJAJTE GA SAMI I ČITAJTE KAKO VI HOĆETE.

GOSPODINE PLEĆAŠ VI STE NAJGORA VRSTA PLAĆENIKA KOJA POsTOJI U SRBIJI A TO JE LOBISTA ZA NUKLEARNE ELEKTRANE. VI STE JEDNA TAKO MIZERNA LIČNOST U MOJIM OČIMA DA MI JE PROSTO MUKA OD VAS I VAŠEG SRCEPARAJUĆEG ČLANKA. ZNAM ZAŠTO STE OVO URADILI.

Pošto nas je ove godine strefila velika muka sa prirodnim silama (i našim nemarom) Vi ste se setili da bi sada bilo lepo plasirati jedan lep članak o tome kako su to eto dobri bezbedni objekti. Pretpostavili ste da sada posle ovako teških trenutaka sa vodom i prirodom NE PADA NAM NA PAMET DA GRADIMO TAKO ODVRATNE OBJEKTE i da treba malo podsetiti narod na te sigurne i skoro “zelene” objekte širom sveta i napisali ste OVU GROZOTU a gospoja SOnja Licht kao guru ovog danas jadnog lista to brže bolje objavila. HVALA VAM SVIMA!

U redu vi ste uzeli pare za ovaj članak i od Politike i od stranih mentora, uzela je verovatno i Sonja Licht kao guru Politike ali znajte da ćemo se boriti da Vi i vaši istomišljenici ne uspeju u svojoj akciji “uvodjenja” tako prljavih i tako opasnih objekata na ovo područje. Vi kao da ne znate da je Srbija i trusno područje. Nije džabe Tito gradio taj objekat na tlu koje nije videlo zemljitres. VI TO SVE SVESNO ZABORAVLJATE kao da mi ostali ne znamo ništa. Gospodine čuvenog košarkaškog prezimena zaista ste deplasirani i odvratni sa ovim “nastupom” na strnaicama renomiranog lista Politike. Želim da vas što pre zaboravim.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s