Staklena lepotica u Dobračinoj ulici u Beogradu

najlepsi staklenjak u Beogradu 3 najlepsi staklenjak u Beogradu 1 najlepsi staklenjak u Beogradu 2

ZAŠTO? PA VIDI SE. JEDINO JE NA OVOJ ZGRADI STAKLO UPOTREBLJENO SA SVOJIM OSNOVNIM ATRIBUTOM A TO JE DA MOŽE BITI IZVAJANO U NAJČUDNIJE OBLIKE. SAMO OVO JEPRAVA UPOTREBA STAKLA I SAMO JE OVO PRAVA ARHITEKTURA KOJA TRETIRA STAKLO KAO UMETNOST, ILI OBRNUTO.

Izvanredna lepa zgrada izgleda da je konačno završena i možete je pogledati u punom sjaju i shvatiti koliko su ostale staklene zgrade po Beogradu glpui priprosti objekti. OVO JE PRAVA UPOTREBA STAKLA!

Dobismo od našeg stalnog čitaoca i osnovu objekta tek da se vidi da priglupa osnova ne znači i ružan objekat. To je tipična osnova sa rasporedom kancelarija po “tepih” sistemu, dakle svi u jednojprostoriji pa se gledaju preko visokog parapeta idobacuju ženskama pored sebe.

Lepotica u Dobračinoj osnova

Sami vidite, jedna velikaprostorija ali zato interesantan štos sa duplom fasadom. Jedna fasada je unutra i ne vidi se od druge fasade koja je od izuvijanog modularnog stakla. Ludi štos!

 

 

3 thoughts on “Staklena lepotica u Dobračinoj ulici u Beogradu

  1. O Yeah! 4500 evra kvadrat prostora? Ili kvadrat stakla? Ipak jedna jako uspešna fasada u Staklu sa primenom njegove glavne osobine a to je da može da se oblikuje!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s