SMRDLJIVE ZGRADE BEOGRADA nadam se ne i ostatka Srbije

SMRDLJIVE ZGRADE 43 SMRDLJIVE ZGRADE 41 SMRDLJIVE ZGRADE 42

OVA IDEJA DA “SE JOŠ NE ZNA KRIVAC” JE TIPIČNA IDEJA Z ABILO KOJU VLAST U SRBIJI, MAKAR BIO ŽIV I MILOŠEVIĆ, MAKAR BIO NA VLASTI I ALEKSANDAR KARADJORDJEVIĆ ILI BIO NA VLASTI TADIĆ (U ČIJE VREME JE OVO I URADJENO) ILI TO BIO NIKOLIĆ.

Opšte stanje mozgova naših sugradjana je takvo! NE ZNA SE KRIVAC, ma nemojte mi reći

Krivac je uvek i uvek smao INVESTITOR! Ta poslednja istanca u gradnji je uvek krivac i biće krivac. Dovoljno ga je samo tužiti sudu i na osnovu knjiga gradjenja videti da je taj materijal ugradjen u zgradu. E sad što taj investitor to nije znao i upotrebio taj materijal to je opet NJEGOVA greška! Materijal uvek mora da se atestuje i na smaom gradilištu!

Tu je još jedan momenat. Kad se ustanovi na sudu d aje kriv investitor onda će on da tuži proizvodjača tog materijala i ima da ga sahrani u dubinu od najmanje 5 metara sa potraživanjima za odštetu jer će možda na kraju mroati sve to da se ruši. Ne verujem da imamo neko šminkersko rešenje. Srbi su glupi za šminkerska rešenja, nije to naš fah!

RUŠENJE!

Uzgred zašto se ne povede polemika medju onim najvećim živim arhitektama u Beogradu i regionu bivše JUGOSLAVIJE da se vidi da neko od njih nema nekog iskustva u ovoj materiji? NIKOGA NIJE BRIGA! Zato je obaveza jadnih stanara da presaviju tabak i tuže INVESTORA a on će onda da sarani proivodjača tog smrada od materijala

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s